Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 28/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/45870-tips-analys-foer-topptipset-28-12-a/)

Lazlo 2020-12-27 21:31

Tips & Analys för Topptipset 28/12
 
På de brittiska öarna duggar matcherna otroligt tätt för stunden och måndagens Topptips innehåller tre fajter från Premier League samt en från National League. Därefter görs två besök i Portugal och Turkiet. Nu kör vi!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 15:59

1. Chelsea - Aston Villa X

Statistik
Chelsea gick på pumpen mot Arsenal och 3-1 i de rödvitas favör var siffror helt i sin ordning. De blåklädda hade stora problem med The Gunners höga presspel och röster för huruvida Lampard är rätt man att leda detta storsatsande Chelsea har börjat eka i huvudstaden. Det blir inte lättare under måndagen då Aston Villa kommer på besök. Tyrone Mings är avstängd efter sitt röda kort mot Crystal Palace, men när Grealish, Watkins, Traoré och El Ghazi flyger fram offensivt spelar det mindre roll. Plocka med alla tecken och jobba in högersidan.

2. Everton - Manchester City 2

Statistik
Trots ett tungt skadeläge med flera nyckelspelare indisponibla har Carlo Ancelotti och hans Everton gjort det riktigt bra mot slutet. Fyra raka segrar har tagit The Toffees upp på Champions League-plats i tabellen, en beundransvärd bedrift. Manchester City blir dock en svår nöt att knäcka och här lär värdarnas ansatta truppläge göra sig påmint. Guardiola förfogar över en klart bredare trupp och när defensiven alltjämt ser klockren ut hos The Citizens är tvåan tämligen ohotad, särskilt då Ancelotti flaggat för att han kommer att lufta elvan.

3. Crystal Palace - Leicester 2

Statistik
Julhelgen går inte att sammanfatta som en munter sådan för Roy Hodgson. Den gamla MFF-aren och hans Crystal Palace kommer från totalt 0-10 (!) mot Liverpool och Aston Villa. Mot de sistnämnda gynnades dessutom Örnarna av en utvisning på Mings, men trots det kunde Villa göra två mål till. Det är långt ifrån bra nog och samtliga i Palace behöver se sig själv i spegeln. Leicester har å sin sida plockat fyra poäng av sex möjliga mot Tottenham och Manchester United, ett mer än godkänt facit. Rävarna ska gälla som favoriter på Selhurst Park, men då viss rotationsrisk finns får krysset åka med på större system.

4. Stockport - Wrexham 1

Statistik
Från glamouren i Premier League till gräsrotsfotbollen i National League. Edgeley Park står värd för mötet mellan Stockport och Wrexham, två aktörer som har kapacitet för att avancera till League Two. The Hatters, som värdarna kallas, är normalt starka på hemmagräs och med lillvärdet till vänster är 1X en sund utgång. Ryan Reynolds och Rob McElhenneys Wrexham har dock bevisat att de är att räkna med på resande fot och på större system plockas därför även tvåan med.

5. Rio Ave - Marítimo 1

Statistik
Det är en väl cementerad kvintett i toppen av det portugisiska finrummet. Rio Ave är ett av gängen som hoppas kunna utmana Guimaraes om femteplatsen, men då behöver Vilacondenses börja vinna matcher. Två segrar på tio spelade kamper imponerar inte, men under måndagen väntar en passande uppgift. Marítimo hör hemma på den nedre halvan och skulle besökarna få med sig en pinne från Vila do Conde får de vara nöjda. Ettan inleder.

6. Boavista - Braga X

Statistik
Braga stod för en enormt imponerande fjolårssäsong när de slutade före Sporting Lissabon i tabellen och Ärkebiskoparna är med och fajtas i toppen i år igen. Gästerna trivs dock betydligt bättre hemma än borta och här stundar ett möte med något av ett “bogey-team” för Braga. Boavista har vunnit de tre senaste inbördes mötena mellan aktörerna med totalt 7-2, siffror som inte avspeglar sig i strecken. Värdarna kan mycket väl vinna igen och här bör samtliga tecken vara tidiga.

7. Besiktas - Sivasspor 2

Statistik
Vidare till turkiska Süper Lig där det är otroligt tätt i toppen av tabellen. Besiktas har ett par matcher till godo på övriga lag och kan vid seger mot Sivasspor avancera flera placeringar. Enkelt kommer det dock inte att bli för de svartvita. Sivasspor vann båda mötena mot De svarta örnarna under föregående säsong och det är långt ifrån omöjligt att de upprepar den bedriften på Vodafone Park. Högersidan erbjuder fint spelvärde och är därför också valet. Ettan välkomnas inte förrän på större rader.

8. Antalyaspor - Hatayspor X

Statistik
Nykomlingarna Hatayspor har stått för en riktigt stark säsong så här långt. Att som färskingar i serien ha häng på topplagen förtjänar beröm och gästerna ska ses med god poängchans borta mot Antalyaspor. Värdarna förlitar sig mycket till gamla rävar som Podolski, Sam och Sahin, lirare som har passerat sina bäst före datum. Streckningen ser ut att hålla sig inom rimliga gränser och då är ettan ett potentiellt avslag. Våga chansa bort den.


Singelstrecket! - Manchester City

Manchester Citys breda trupp kommer väl till användning när matcherna duggar tätt. Ancelotti har redan flaggat för att han kommer att rotera här och då ska City ses med toppchans.

Kupongrensaren! - Aston Villa

Chelsea ser inte alls bra ut för stunden. Lampard måste börja rada upp segrar för att inte halka efter i toppen och det blir onekligen tufft mot ett formtoppat Aston Villa. Gästerna får här en passande matchbild och kan mycket väl få med sig något från London.


Spelförslag:

72 rader

1. Chelsea - Aston Villa 1x2
2. Everton - Man City 2
3. Crystal P - Leicester 2
4. Stockport - Wrexham 1x
5. Rio Ave - Marítimo 1
6. Boavista - Braga 1x2
7. Besiktas - Sivasspor x2
8. Antalyaspor - Hatayspor x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Aston Villa 1x2
2. Everton - Man City 2
3. Crystal P - Leicester (x)2
4. Stockport - Wrexham 1x2
5. Rio Ave - Marítimo 1(x)
6. Boavista - Braga 1(x2)
7. Besiktas - Sivasspor 1x2
8. Antalyaspor - Hatayspor x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved