Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 5/3 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/46990-tips-analys-foer-topptipset-5-3-a/)

Lazlo 2021-03-04 19:19

Tips & Analys för Topptipset 5/3
 
Helgen står i antågande och fredagen till ära ska vi handskas med ett ljuvligt Topptips. Att det lottas i Skottland kan vi inte göra mycket åt, men med gott om övriga godbitar är det ändå läge att duka fram för en riktig myskväll. Derbi de la Comunitat blir bland annat spännande att följa. Häng med!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Huddersfield - Cardiff 1

Statistik
Det är tajt i kampen om playoffplatserna i The Championship men ett lag som verkligen visat att de vill nå dit är Cardiff. Walesarna har gått fram som en ångvält sedan Mick McCarthy tog över som tränare och faktum är att Blånäsorna är obesegrade under irländarens ledning. Med det sagt väntar en lurig drabbning denna fredag. Huddersfield har inte med playoffplatserna att göra, men höjden hos The Terriers är onekligen hög, något de inte minst visade när Swansea betvingades med 4-1. Här är hela spannet att föredra där framför allt ettan rensar fint.

2. Valencia - Villarreal 2

Statistik
Vidare till Spanien och Derbi de la Comunitat i Valencia. Värdföreningen med samma namn är en skugga vad de en gång varit och mycket tyder på att Los Che faktiskt får problem med att lösa kontraktet i La Liga. Spelet hackar betänkligt och mot en stabil opponent som Villarreal ska inte värdarna hoppas på för mycket. Den gula ubåten är en svårforcerad sådan under Emery och det skulle inte förvåna om gästerna befäster sin position som regionens stolthet under fredagen. Tvåan är av finaste spikmaterial.

3. Schalke - Mainz 2

Statistik
Jumbofinal i Bundesliga där Mainz ska ses med godast chans att ordna nytt kontrakt. Dansken Bo Svensson har gjutit nytt mod i truppen efter att han tagit över rodret och med endast en poäng upp till säker mark andas Quaison och övriga morgonluft igen. Svensken får följa den här bataljen från sidan då han går skadad, men gästerna ska hållas högst trots hans frånvaro. Schalke stormar mot Zweite Bundesliga och valet att plocka in Mustafi och Kolasinac från Arsenal har visat sig fiaskoartat. Duon sprider allt annat än säkerhet runt sig och här får Schalke nöja sig om de löser en pinne. Strecka från höger.

4. Charleroi - Sint-Truiden 1

Statistik
Oviss kamp att vänta i Jupiler League där Charleroi jagar slutspelsplats samtidigt som Sint-Truiden kämpar för sitt liv i de nedre regionerna. Efter den magiska starten på säsongen har värdföreningen uppträtt ojämnt för jämna och inte ens mot ett av ligans sämsta bortalag är Charleroi att lita på. Sint-Truiden tog poäng borta mot tabelltvåan Royal Antwerp i deras senaste resa och när ettan ser ut att sticka iväg streckmässigt bör garderingar följa i rask takt. Gärna hela vägen om lädret tillåter.

5. Sporting - Santa Clara 1

Statistik
Det är bara att lyfta på hatten för Rúben Amorim och hans Sporting. Raden 17-4-0 är minst sagt starka papper och inte mycket talar emot de grönvita i deras jakt på ligaguldet. Här blir dock ettan väldigt högt streckad och då gästande Santa Clara besitter en hel del kunnande är det inte fel att gardera. Grabbarna från Azorerna visade klass senast mot Pacos de Ferreira (3-0) och större under har skett än att de skulle lämna Lissabon med en pinne i ryggsäcken. 1X.

6. Espanyol - Real Oviedo X

Statistik
Tillbaka till Spanien men denna gång riktas blickarna mot Segunda División. Espanyol har tappat mark till Mallorca i toppen vilket i sin tur inneburit att jagande lag knaprat in på katalanerna. Om den gamla handbollsmålvakten Tomas Svenssons son Max är rätt man att skjuta Espanyol till La Liga återstår att se, men här lär Max och hans kumpaner få problem. Real Oviedo har stått för ett starkt 2021 och gästerna ska inte räknas bort från striden om playoffplatser. Det målas rejält i Katalonien.

7. Raith Rovers - Dunfermline 2

Statistik
Lotten fäller avgörandet i Skottland där Coronaviruset drabbat Dunfermline. Fördelningen lyder 5-5-6 vilket procentuellt översätts i 31,25-31,25-37,5. I skrivande stund (runt 30 procent) är tvåan en lockande spik, men då det troligtvis rättar till sig närmare spelstopp är alla tecken att föredra.

8. FC Emmen - Sparta Rotterdam 1

Statistik
Ångestladdad kamp i Holland där jumbon Emmen tar emot Sparta Rotterdam. De sistnämnda har torskat tre raka fajter och det som tidigare såg ut som ett grejat kontrakt utan större problem börjar nu stinka bottenstrid. Emmen har å sin sida vaknat till liv mot slutet och med två raka segrar är det inget snack om att värdarna går in i den här kampen med gott om självförtroende. Gubben (1-2) blir valet även om ettan är det tecknet som lockar mest.


Singelstrecket! - Villarreal

Den gula ubåten är ett solitt topplag med Europaplatser i siktet. Valencia är ett gäng i spillror som får svårt att undvika bottenträsket. Ni hör vart derbyt barkar. Spiktvåa.

Kupongrensaren! - Real Oviedo

Espanyol har haft problem sedan nyår och då talismanen Raúl de Tomás dras med skadebekymmer är inte katalanerna att lita på. Formstarka Real Oviedo kan mycket väl få med sig något härifrån.


Spelförslag:

72 rader

1. Huddersfield - Cardiff 1x2
2. Valencia - Villarreal 2
3. Schalke - Mainz 2
4. Charleroi - Sint-Truiden 12
5. Sporting - Santa Clara 1x
6. Espanyol - Real Oviedo 1x2
7. Raith R. - Dunfermline 2
8. FC Emmen - Sparta 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Huddersfield - Cardiff 1(x2)
2. Valencia - Villarreal 2
3. Schalke - Mainz (x)2
4. Charleroi - Sint-Truiden 1x2
5. Sporting - Santa Clara 1x
6. Espanyol - Real Oviedo 1x2
7. Raith R. - Dunfermline 1x2
8. FC Emmen - Sparta 1(2)

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved