Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 8/3 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/47041-tips-analys-foer-topptipset-8-3-a/)

Lazlo 2021-03-07 22:54

Tips & Analys för Topptipset 8/3
 
Måndagsäventyret har sin början i England där två spännande duster från London står på menyn. Tåget fortsätter sedan, via toppmötet i Serie A, vidare till Spanien och Frankrike där det bland annat vankas cupfotboll hos snigelätarna. Belgien, Danmark och Tyskland tar sedan skutan i mål. Nu kör vi!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Chelsea - Everton 1

Statistik
Vi inleder i Premier League där Chelsea tog en övertygande trea mot Liverpool senast. Mason Mount visade varför han snackas upp som en startspelare i Englands EM-elva och bakåt höll Christensen och Rüdiger stången med den äran. Enkelt blir det inte att bryta ner Everton, men Thomas Tuchel och company ska med god chans i den egna borgen. Ancelottis manskap imponerar sällan spelmässigt men med klasslirare som Richarlison, Sigurdsson och Calvert-Lewin kommer segrarna titt som tätt ändå. Seger blir det däremot inte här, 1X är ett lås.

2. West Ham - Leeds 2

Statistik
Svängigt möte att vänta på London Stadium där West Ham och Leeds går i klinch. När motståndet är enklare på pappret tenderar The Hammers att öppna upp sig mer och här kommer det inte att saknas målchanser för Antonio, Lingard och övriga. Leeds spelar i sin tur alltid en frejdig fotboll och lyckas Påfåglarna neutralisera värdarnas hot på fasta situationer är det inte omöjligt att de får revansch från det vändande mötet (1-2-torsk). Valet faller på gubben (1-2) där tvåan rensar fint.

3. Inter - Atalanta 1

Statistik
Inter går med stora steg mot ligatiteln och avståndet ner till Milan på andraplatsen är nu uppe i sex poäng. Alexis Sánchez satte en doppietta mot Parma och chilenaren meddelade därmed Antonio Conte att högkalibrig täckning finns bakom Lukaku och Martínez. Bakåt ser det bättre ut än på bra länge och mot ett Atalanta som matchats tufft den senaste tiden ska Nerazzurri ses med god segerchans. Utanför Bergamo trivs normalt inte La Dea som bäst och här får gästerna se Inter befästa serieledningen. Ettan står stadigt allena.

4. Real Betis - Alavés X

Statistik
Kupongens roligaste skrälläge är utan tvekan det i Andalusien. Real Betis jagar Europaplatser till nästa säsong och med tre raka segrar går de grönvita en till synes ljus vår till mötes. Insatsen mot Cádiz senast lämnade dock en del övrigt att önska och här går knappast värdarna så säkra som tipparna anser. Alavés är för tillfället under giljotinen men baskerna har med det sagt kapacitet för att klättra. Föregående säsongs motsvarande möte vann Guidetti och grabbarna med 2-1 och till superbt värde går det inte att utesluta en favorit i repris. Måla hela vägen.

5. Nice - Monaco 2

Statistik
Bataljen mellan Nice och Monaco är en utstickare då det är kupongens enda kamp av cupkaraktär. Värdarna från rivieran kommer till spel med två raka ligasegrar i bagaget där inlånade Saliba imponerat i backlinjen. Här kommer Saliba och övriga att sättas på rejäla prov då bland andra Ben Yedder och Volland står på andra sidan. Monaco visade klass när de slog PSG med 2-0 i slutet på februari och furstendömet går in i det här mötet som odiskutabla favoriter. Bortaspelet har dock varit en akilleshäl hittills och även om tvåan inleder bör den garderas därefter. Gärna hela vägen.

6. Gent - Oostende 1

Statistik
Fjolårstvåan Gent gör en riktigt svag säsong hittills i Jupiler League. Även om De Buffalo’s har ett par matcher mindre spelade än ovanliggande lag riskerar de i nuläget att missa Slutspelskvalet. Bra chans ska emellertid värdarna ses med här då KV Oostende inte har bortaspelet som deras signum. Säsongen i stort är en succé för gästerna, men nämnas bör också att 31 av deras totalt 46 poäng kommit på eget gräs. På Ghelamco Arena ska Oostende vara nöjda om de löser en pinne. 1X spelas.

7. Aalborg - Sönderjyske 1

Statistik
Sönderjyske har inte övertygat sedan återstarten. Fem raka utan seger är facit för gästerna från Haderslev som verkligen behöver höja nivån för att knipa en plats i Mästerskapsrundan. Helt utan chans ska dock inte Sönderjyske ses när de gästar Aalborg. Värdarna, med Rinne, Hiljemark och Prica i truppen, har inte vunnit sedan strax innan jul och går knappast säkra här heller. Ettan går först men på större system är heltäckningsmattan att föredra.

8. Hamburg - Holstein Kiel X

Statistik
Fyra raka utan seger varav två raka förluster har fått Hamburg att tappa mark i toppstriden av Zweite Bundesliga. Under fjolåret föll HSV i playoff mot Werder Bremen och det skulle inte förvåna om den anrika föreningen drabbas av kalla kårar även under rådande säsong. Motståndet denna måndag är av tuffaste slag då Holstein Kiel står på andra sidan. Gästerna har vunnit fyra av de fem senaste tävlingsmatcherna och ska inte räknas bort på Volksparkstadion. Alla tecken.


Singelstrecket! - Inter

Inter är inne i ett sanslöst stim för tillfället och det ska mycket till för att Scudetton inte ska hamna i de blåsvarta delarna av Milano. Atalanta får stryka på tassen när Lukaku och company kommer farande.

Kupongrensaren! - Alavés

Real Betis imponerade inte nämnvärt mot Cádiz och här övervärderas de grönvita mot ett desperat Alavés. Gästerna behöver onekligen börja ta poäng och här måste samtliga tecken finnas med redan från start.


Spelförslag:

72 rader

1. Chelsea - Everton 1x
2. West Ham - Leeds 12
3. Inter - Atalanta 1
4. Real Betis - Alavés 1x2
5. Nice - Monaco 2
6. Gent - Oostende 1x
7. Aalborg - Sönderjyske 1
8. Hamburg - Holstein Kiel 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Everton 1(x)
2. West Ham - Leeds (1)2
3. Inter - Atalanta 1
4. Real Betis - Alavés (1)x(2)
5. Nice - Monaco 1x2
6. Gent - Oostende 1x
7. Aalborg - Sönderjyske 1x2
8. Hamburg - Holstein Kiel 1x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved