Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Europatipset 9/3 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/47055-tips-analys-foer-europatipset-9-3-a/)

Lazlo 2021-03-08 21:54

Tips & Analys för Europatipset 9/3
 
Ett ruskigt spännande Europatips står för dörren denna tisdag. Då merparten av kamperna hämtas från de lägre divisionerna i England lär kupongen drypa av spelvärde och det tänker vi sannerligen ta fasta på. En fajt från Primeira Liga hittar också in, men vi inleder på högoktanigt vis med två duster från Champions League. Häng med!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Juventus - Porto 1

Statistik
Efter en hädisk insats på Dragao är Juventus piskade att vända på 1-2-underläget i returen för att säsongen inte ska sammanfattas som ett enda stort fiasko. Den gamla damen har frågetecken för bland andra Dybala och Chiellini, men med Morata, Ronaldo och Kulusevski friska och redo ska Bianconeri ändå ses som solklara favoriter i Turin. Porto har också bekymmer då bland andra Pepe och Mbemba dras med besvär, två potentiella tapp som skulle innebära ett ännu större favoritskap för Juve. Insatsen på eget gräs var imponerande, men här faller portugiserna. Etta trots hård streckning.

2. Dortmund - Sevilla 2

Statistik
Borussia Dortmund imponerade stort i inledningen av Der Klassiker, men efter Hålands tidiga doppietta var det Bayern München för hela slanten. I den matchen märktes det att BVB saknade bland andra Sancho, Akanji och Guerreiro, spelare som inte heller lär komma till spel när Sevilla kommer på besök. Andalusierna fick smaka på Hålands vrede i det första mötet, men är det något Lopetegui kan är det att skruva på taktiken efter den förväntade matchbilden. Om det räcker till avancemang eller inte återstår att se, men förlorar gör inte Sevilla. X2 spelas till excellent värde.

3. Braga - Guimarães X

Statistik
Braga slog sig in i topptrion i det portugisiska finrummet i fjol och den här säsongen ser Ärkebiskoparna faktiskt ut att överträffa den bedriften. Seger mot Guimaraes innebär att värdarna tar sig upp på andraplatsen, men vi tar höjd för att Braga står för en av sina sämre insatser under tisdagsaftonen. Detta eftersom ettan övervärderas rejält samtidigt som Guimaraes inte är några duvungar. Gästerna kan mycket väl få med sig något från detta hatmöte och när högersidan rensar magiskt är alla tecken att föredra så tidigt som möjligt.

4. Blackburn - Swansea 1

Statistik
En rasande Neil Warnock kunde inte tro sina ögon när han fick se sitt Middlesbrough falla med 1-2 borta mot Swansea. Samma melodi har låtit från många tränare som ställts mot Svanarna denna säsong och någon gång måste det otroliga springet ta slut. Blackburn borta är ingen enkel uppgift och efter helgens viktoria mot Millwall andas det morgonluft hos Rovers. Offensiven med namn som Armstrong, Dack och Elliott är högkapabel och när svenska folket lägger alldeles för stort fokus på gästerna fastnar vi för spelvärdet på ettan. Så till den grad att spiken är ett faktum.

5. QPR - Wycombe X

Statistik
Queens Park Rangers förtjänar mängder med beröm för hur de uppträtt sedan nyår. Spelet har motsvarat en placering på den övre halvan och hade det inte varit för den fruktansvärda starten hade The Hoops mycket väl kunnat befinna sig högre upp. Det gör de emellertid inte och här är överstreckningens moder framme på ettan. Wycombe är utan tvekan det gäng med absolut mest att spela för på Kiyan Prince Foundation Stadium och mot ett QPR som inte trivs våldsamt bra i favoritkostymen ska alla tecken med ögonaböj.

6. Peterborough - Hull 1

Statistik
Blickarna vänds mot League One och ABAX Stadion där det stundar en sprakande seriefinal mellan Peterborough och Hull. The Posh, som värdarna kallas, har i princip gjort rent hus med samtliga besökare i den egna borgen, något raden 12-2-1 vittnar om. Jonson Clarke-Harris har ersatt Ivan Toney med den äran och här går målbombaren en intressant match i matchen med Hulls Mallik Wilks. Båda herrarna återfinns i toppen av skytteligan och här lutar vi åt att Clarke-Harris och hans fruktansvärt hemmastarka kumpaner drar det längsta strået. Etta till sund procent.

7. Portsmouth - Sunderland 1

Statistik
Sunderland gjorde helt rätt i att plocka in Lee Johnson som tränare, efter dennes intåg har spelet förbättrats avsevärt. Tuffaste motståndet på bra länge väntar dock The Black Cats här då det bär av till sydkusten. Portsmouth har trivts bra mot tisdagens opponenter i modern nutid och även om det hittills inte synts är Pompey alltid att räkna med på Fratton Park. Det fick gästerna erfara senast de var här och till fint värde inleder 1X. Tvåan åker med på större system då de rödvita trots allt är inne i en formtopp.

8. Ipswich - Lincoln 2

Statistik
Ett toppmöte stundar även på klassiska Portman Road där Ipswich ska gå i klinch med Lincoln. The Tractor Boys har agerat ojämnt under säsongens gång och ska det bli tal om att knipa en playoffplats behöver framför allt offensiven förbättras. Värdarna har gjort klart minst antal mål av topp 10-lagen och det är facit vi tror står sig även efter den här fajten. Lincoln är nämligen League Ones allra främsta gäng på främmande mark och med den imponerande triumfen mot Crewe (3-0) på näthinnan vinner gästerna igen av bara farten. Svenska folket stirrar sig blinda på värdarnas namn och då svarar vi med att spika den värdefyllda tvåan.

9. Crewe - Doncaster 1

Statistik
Crewe har tidigare nämnts i ett negativt sammanhang, men torsken borta mot Lincoln ska inte vägas in alltför tungt när Doncaster kommer på besök. Gästerna har nämligen tappat stinget sedan tränaren Darren Moore lämnat för Sheffield Wednesday och mot ett av ligans bästa hemmalag är ytterligare mörker att vänta för besökarna. Crewe har fortfarande chans att nå ikapp bland andra Doncaster på playoffplatserna och det är inte omöjligt att de här aktörerna bytt plats inom en inte alltför överskådlig framtid. Trolig etta.

10. MK Dons - Blackpool 1

Statistik
På tal om vad som nämnts tidigare landar vi nu osökt in hos Milton Keynes Dons. Will Grigg hajpades upp som ett högoktanigt nyförvärv när han hämtades till Sunderland för att skjuta hopp och mod tillbaka till supportrarna. Det gick dock käpprätt åt skogen men i MK Dons tycks den eldige Grigg ha hittat rätt. Tillsammans med tidigare Stoke-spelaren Cameron Jerome bildar nordirländaren ett vasst anfallspar. Att duon har en bra dag krävs när svårslagna Blackpool står på andra sidan. Gästerna har inte förlorat någon av sina fem senaste i ligaspelet, men med det sagt blir tvåan streckad i högsta laget. Prio ligger således på den lågt streckade ettan även om tvåan inte steks.

11. Fleetwood - Gillingham 1

Statistik
Netflix-kopplingarna avtar inte på Highbury Stadium. Simon Grayson misslyckades kapitalt i Sunderland och numera återfinns den karismatiske tränaren i Fleetwood sedan ledningen beslutat att ge dojan åt den rubrikprydde Joey Barton. Två raka bortasegrar är facit för Grayson och hans manskap som här får besök av Gillingham. Samma facit, fast på eget gräs, gäller för The Gills som med fem poäng upp till playoff kommer högmotiverade till Lancashire. Ettan går först men den hårda streckningen borgar för sällskap av rensartvåan på större rader.

12. Swindon - Oxford United X

Statistik
Svårsiat möte mellan ett Swindon som kämpar för nytt kontrakt i botten och ett Oxford som har siktet inställt på playoff mot The Championship. Värdarna, som en gång i tiden tränades av Paolo Di Canio, är målglada men nämnas snabbt bör också att 60 runnit in bakvägen på 33 spelade matcher. Således är det inte svårt att förstå varför Swindon ligger där de ligger. Oxford har som sagt ljusare framtidsutsikter, men då The Yellows inte vunnit på ett bra tag råder frågetecken kring dagsformen. Gardera tidigt och brett.

13. AFC Wimbledon - Burton 1

Statistik
Kupongen går i mål i Vinnie Jones gamla hemtrakter när vi lägger fokus på bataljen mellan Wimbledon och Burton. Att detta blir ett ångestkantat möte råder det inga tvivel om då Wimbledon befinner sig under giljotinen samtidigt som Burton bara är fyra poäng ovanför värdarna i tabellen. Formmässigt är det klar fördel gästerna, men med blott fyra triumfer på resande fot är det knappt så att den övervärderade tvåan kan röras med tång. Värdet i väst måste med och tillåter plånboken är alla tecken att föredra på större system.


Singelstrecket! - Juventus

På en ganska lurig och svårspikad kupong kan vi unna oss nöjet att göra det enkelt för oss i den första fajten. Juventus har ett 1-2-underläge att vända på mot Porto och när Drakarna brottas med tunga bekymmer i defensiven ska det mycket till för att inte ettan ska sitta. Ronaldo avgör!

Kupongrensaren! - Wycombe

Öronen bör alltid dras in när ett gäng i The Championship övervärderas och i London inträffar verkligen ett sådant fall. QPR är förbättrade sedan nyår men när ettan valsar upp över 80 procent råder tvång på heltäckningsmatta. Wycombe är inte oävna.


Spelförslag:

432 rader

1. Juventus - Porto 1
2. Dortmund - Sevilla x2
3. Braga - Guimarães 1x2
4. Blackburn - Swansea 1
5. QPR - Wycombe 1x2
6. Peterborough - Hull 1
7. Portsmouth - Sunderland 1x
8. Ipswich - Lincoln 2
9. Crewe - Doncaster 1
10. MK Dons - Blackpool 12
11. Fleetwood - Gillingham 1
12. Swindon - Oxford United 1x2
13. AFC Wimbledon - Burton 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Juventus - Porto 1
2. Dortmund - Sevilla x2
3. Braga - Guimarães (1)x(2)
4. Blackburn - Swansea 1(x)
5. QPR - Wycombe 1x2
6. Peterborough - Hull 1(x)
7. Portsm. - Sunderland 1x2
8. Ipswich - Lincoln 2
9. Crewe - Doncaster 1
10. MK Dons - Blackpool 1(2)
11. Fleetwood - Gillingham 12
12. Swindon - Oxford 1x2
13. AFC Wimble. - Burton 1(x2)

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved