Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Europatipset 7/4 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/47543-tips-analys-foer-europatipset-7-4-a/)

Lazlo 2021-04-06 21:18

Tips & Analys för Europatipset 7/4
 
Onsdagens Europatips är ett tvådagarskalas som är fullständigt sönderbombat med spelvärde. Lillördagen erbjuder fajter från Champions League, Serie A, La Liga, Jupiler League och en potentiell megarensare i Tyska Cupen. Torsdagen tar sedan vid med duster från Europa League och Danska Cupen. Bättre än så blir det inte, nu gasar vi!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:29

1. Bayern München - PSG 2

Statistik
Vi inleder på sprakande vis med en repris på finalen från fjolårets upplaga av Svampcupen. Kingsley Coman sköt då hem titeln till Bayern München och det är en lirare som kommer att få dra ett stort offensivt lass även här då Robert Lewangoalski saknas. Polacken är såklart ett avbräck för tyskarna, men även PSG fattas slagkraft denna onsdag. Verratti, Bernat, Paredes och Florenzi väntas alla missa Tysklands-resan, men en brasklapp ska skjutas in för vad Mbappé och grabbarna hittade på i Barcelona. Katalanerna fick då smaka på underbarnets rappa omställningar och när värdet på tvåan blir påtagligt bör den omgående beges plats bredvid ettan.

2. Porto - Chelsea 2

Statistik
Kupongens trevligaste singelstreck hittas på Ramón Sánchez Pizjuán. Varken Porto eller Chelsea drar således nytta av eget gräs, något som tros passa portugiserna allra sämst. Drakarna förtjänar mängder med beröm för hur de avfärdade Juventus över två möten, men här väntar ett betydligt bättre och mer väl-coachat Chelsea. Helgens brakförlust mot West Bromwich kommer att göra de blåklädda taggade till tänderna i Andalusien och när tvåan ser ut att hålla sig inom rimliga gränser finns inget att tveka på. Spik.

3. Juventus - Napoli 2

Statistik
Vi har varit inne och talat om Juventus tidigare och det här är onekligen en säsong som inte tar positiv plats i Den gamla damens historieböcker. Uttåg ur Champions League mot Porto och den senaste tidens kräftgång i ligaspelet har inneburit att Napoli tagit sig upp på samma antal poäng. Champions League-platsen ligger därmed i farozonen och skulle Juve missa den kan Pirlo hälsa hem, om han inte gjort det innan. Napoli har trivts bra mot Juve de senaste åren och gästernas toppform ska inte underskattas här. Truppläget är perfekt och till fint värde missas inte X2. Avslag på ettan.

4. Inter - Sassuolo 1

Statistik
Stöveln lämnas lika raskt som den äntrades, men innan vi vinkar adjö till pastavurmarna ska serieledarna Inter ta sig an Sassuolo. Ingenting talar för att någon aktör hinner ikapp Nerazzurri i toppen, men det är också det stora försprånget som agerar motargument denna onsdag. Antonio Contes manskap har råd med ett par snedsteg och när ettan valsar upp mot 90 procent är det definitivt läge att dra öronen åt sig. Sassuolo har en diger skadelista, men De Zerbis spelsystem är så pass inpräntat att det inte spelar våldsamt stor roll om en eller två viktiga gubbar saknas. Större under har skett än att de grönsvarta skulle ta poäng på San Siro. Vänstersidan först, alla tecken sedan.

5. Real Sociedad - Athletic Bilbao 2

Statistik
San Sebastián stod inte stilla efter helgens titel i Copa del Rey. 34 års väntan på en stor pokal var över efter 1-0 mot ärkerivalen Bilbao, en seger som kom efter straffmål av Oyarzabal. Spelmässigt var det däremot helt jämnt och då firandet lär ha satt sina spår i La Real är det inte dumt att nonchalera den högt streckade ettan. Bilbao lär vara fulla av revanschlusta, med lirare som Williams och Muniain i laget ska de rödvita kunna stå upp bra i derbyt. Värdet sitter onekligen i österled och då är det därifrån vi börjar strecka. Stanna i mitten.

6. Beerschot - Charleroi 2

Statistik
Extremt viktiga poäng står på spel i pralin-konnässörernas mekka. Nykomlingen Beerschot har överlag stått för en positiv sejour i finrummet, men efter att viktige Tissoudali försvann i januari har värdarna haft svårt att hävda sig. Den potentiella Europaplatsen ser ut att gå Beerschot om intet och det skulle inte förvåna om nådastöten kommer mot ett i grunden bättre Charleroi. Gästerna var ett tag med och krigade i toppen av tabellen, en seger skulle betyda oerhört mycket i jakten på en placering bland de åtta främsta. Zebrorna vann det vändande mötet med klara 3-1 och vinner igen till smygvärde. Tvåa.

7. Regensburg - Werder Bremen X

Statistik
Det viskades om en megarensare i ingressen och den har vi nu nått fram till. Werder Bremen upplever en tuff period och det återspeglas väl i tre raka nederlag. Trots att Stuttgart saknade Wamangituka, González och Mangala senast lyckades de ändå besegra Markus Rosenbergs gamla lag. Nämnas bör också att Bremen inte trivs som bäst när de förväntas föra matchbilden, något de högst sannolikt tvingas göra här. Jahn Regensburg satsar hus och hem på cupen och i föregående runda visade Zweite Bundesliga-laget prov på moral och styrka när de slog ut Köln. En liknande skalp är inte otänkbar här och den som går för stora pengar målar tvärs över direkt. Kämpfen, Jahn Regensburg!

8. Ajax - Roma 1

Statistik
Vi skiftar dag och turnering när torsdags-blickarna vänds mot Europa League. Ajax tog sig till kvartsfinal genom att enkelt betvinga schweiziska Young Boys och den senaste tiden har grabbarna från Amsterdam radat upp triumfer på löpande band. Daley Blind är ett tungt tapp, men då även Roma saknar ett par betydande gubbar lutar vi mest åt väst inledningsvis. Ettan tenderar med det sagt att stiga och Roma är definitivt inga duvungar. På resande fot har italienarna inte rosat marknaden, men med hänsyn till värdet är ändå garderingar välkomna om finanserna tillåter.

9. Arsenal - Slavia Prag 2

Statistik
Arsenal skämde ut sig å det grövsta mot Liverpool och känslan är att Mikel Arteta inte har råd med så hemskt många ursäkter till. Spelet ser med handen på hjärtat hemskt ut och med frågetecken på flera normalt bärande spelare är The Gunners långt ifrån spikmaterial när Slavia Prag kommer på visit. Tjeckerna har visat sig övermäktiga för både Leicester och Rangers, aktörer som definitivt hade kunnat vålla Arsenal stora problem. Med rådande förutsättningar och en sönderstreckad etta i åtanke är det ingen dum idé att gå all in på värdet i österled. X2 är ett fräckt val.

10. Granada - Manchester United 2

Statistik
Granada ställdes mot Napoli precis när italienarnas skadeläge var som värst och andalusierna tog sig sedan också förbi Molde, om än med vissa problem. Mycket tyder dock på att det roliga tar slut när Manchester United står för motståndet i detta dubbelmöte. Engelsmännen är ett av planetens bästa bortalag, även om Martial och Rashford dras med bekymmer finns gott om kvalitet i lirare som Fernandes, Greenwood och Pogba. Känslan är att Ole Gunnars adepter avgör redan här. Tvåan singlas trots viss överstreckning.

11. Dinamo Zagreb - Villarreal 2

Statistik
Villarreal gjorde som väntat jobbet mot Dynamo Kiev och för alla tränare som vill lära sina spelare att spela på resultat är de båda 2-0-segrarna en klockren stilstudie. Unai Emery har siktet inställt på ännu en titel i Europa League och Dinamo Zagreb är en opponent som Den gula ubåten ska kunna ta sig förbi utan större problem. Kroaterna förtjänar mängder med beröm för insatsen i det vändande mötet mot Tottenham, men här kommer de inte få lika stora ytor att härja på. Utgångstvåan följs åt av krysset och bildar kupongens tryggaste lås.

12. Aarhus - Randers X

Statistik
Danmark gjorde succé i VM-kvalet och pölsefantasterna äras därför med avslutningen på bongen. Den inhemska cupen är framme vid semifinaler, för både Aarhus och Randers är det här störst fokus ligger. Någon ligatitel lär det med största sannolikhet inte bli då Midtjylland dragit ifrån i toppen, men Aarhus med Eskelinen på kvisten, och Randers med Carlgren mellan stolparna, har ändå stått för positiva säsonger. Kamperna de här båda aktörerna emellan tenderar att bli väldigt jämna och känslan är att en individuell prestation krävs för att avgöra åt något håll. Alla tecken föredras även om överhängande kryssrisk finns.

13. Midtjylland - Sönderjyske X

Statistik
Midtjylland vann i måndags seriefinalen mot Bröndby med 1-0 och har därmed kopplat ett minigrepp om ligatiteln. Det var också en insats som tog mycket kraft och Jens Cajuste med kompanjoner kan mycket väl få svårt att ladda om inför dusten med Sönderjyske. Gästerna har faktiskt slagit de regerande ligamästarna vid de två senaste inbördes mötena och när högersidan rensar monumentalt lockar det onekligen att få med alla tecken så tidigt som möjligt för en favorit i repris.


Singelstrecket! - Chelsea

2-5 i brakan mot West Bromwich var inte roligt, men det nederlaget ska inte vägas in för tungt när Chelsea tar sig an Porto på neutral mark. Engelsmännen är klart bättre i grunden och en sunt streckad tvåa är kupongens bästa spik.

Kupongrensaren! - Jahn Regensburg

Werder Bremen har gått tungt mot slutet och insatsen mot Stuttgart var inte alls klädsam. Tipparna förväntar sig en överkörning av Zweite Bundesliga-laget Jahn Regensburg, men i detta enkelmöte måste vänstersidan finnas med.


Spelförslag:

432 rader

1. B.München - PSG 12
2. Porto - Chelsea 2
3. Juventus - Napoli x2
4. Inter - Sassuolo 1x
5. Sociedad - A.Bilbao 2
6. Beerschot - Charleroi 2
7. Regensburg - W.Bremen 1x2
8. Ajax - Roma 1
9. Arsenal - Slavia Prag x2
10. Granada - Man United 2
11. Din.Zagreb - Villarreal 2
12. Aarhus - Randers 1x2
13. Midtjylland - Sönderjyske 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. B.München - PSG (1)2
2. Porto - Chelsea 2
3. Juventus - Napoli (x)2
4. Inter - Sassuolo 1x2
5. Sociedad - A.Bilbao x2
6. Beerschot - Charleroi 2
7. Regensburg - W.Bremen 1x2
8. Ajax - Roma 1(x2)
9. Arsenal - Slavia Prag x2
10. Granada - Man United 2
11. Din.Zagreb - Villarreal (x)2
12. Aarhus - Randers (1)x(2)
13. Midtjylland - Sönderjyske 1x2

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved