Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Offtopic (https://www.sharps.se/forums/offtopic/)
-   -   Bet365 App (https://www.sharps.se/forums/offtopic/14295-bet365-app/)

Lawio 2012-12-14 14:56

Bet365 App
 
Nu kan man ladda ner bet365 nya App på Appstore.

Citat:

Njut av alla funktioner, marknader och erbjudanden från bet365, var som helst och när som helst, tack vare På väg med bet365!

Då du placerar ditt första spel via mobil eller surfplatta kan du dra nytta av vår fördelaktiga På väg med bet365 bonus. Placera bara ett spel värt 10 kr eller mer via din mobil eller surfplatta så ger vi dig en bonus på 100% upp till 500 kr!

Du får tillgång till På väg med bet365 genom att besöka bet365 via webbläsaren i din mobil eller surfplatta. De som har en iPhone eller iPad kan även ladda ner bet365:s app från App Store.

De som äger en iPhone, iPad eller Android kan dra nytta av vår tjänst för Livestreaming som visar ett brett utbud av sportevenemang. Du har även tillgång till ett varierat utbud av betalningsmetoder, fullständig spelhistorik, möjligheten att ändra kontoinställningar samt att aktivera erbjudanden.

Vår exklusiva webbplats för iPad finns även den nu tillgänglig. Nya funktioner inkluderar ett inbäddat fönster för Livestreaming, tillgång till vår Liveoddskalender samt kontinuerligt uppdaterad fotbollsstatistik. Utöver detta kan iPad-användare kontakta oss direkt via Webbmeddelande eller Live Chat via den uppdaterade avdelningen Mitt konto.

Tack vare alla dessa användarvänliga funktioner för mobil och surfplatta kommer du aldrig missa ett spel igen då du är På väg med bet365.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved