Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-12-14, 14:56   #1
 
Lawios avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 561
Sharp$: 1771
Standard

Bet365 App


Nu kan man ladda ner bet365 nya App på Appstore.

Citat:
Njut av alla funktioner, marknader och erbjudanden från bet365, var som helst och när som helst, tack vare På väg med bet365!

Då du placerar ditt första spel via mobil eller surfplatta kan du dra nytta av vår fördelaktiga På väg med bet365 bonus. Placera bara ett spel värt 10 kr eller mer via din mobil eller surfplatta så ger vi dig en bonus på 100% upp till 500 kr!

Du får tillgång till På väg med bet365 genom att besöka bet365 via webbläsaren i din mobil eller surfplatta. De som har en iPhone eller iPad kan även ladda ner bet365:s app från App Store.

De som äger en iPhone, iPad eller Android kan dra nytta av vår tjänst för Livestreaming som visar ett brett utbud av sportevenemang. Du har även tillgång till ett varierat utbud av betalningsmetoder, fullständig spelhistorik, möjligheten att ändra kontoinställningar samt att aktivera erbjudanden.

Vår exklusiva webbplats för iPad finns även den nu tillgänglig. Nya funktioner inkluderar ett inbäddat fönster för Livestreaming, tillgång till vår Liveoddskalender samt kontinuerligt uppdaterad fotbollsstatistik. Utöver detta kan iPad-användare kontakta oss direkt via Webbmeddelande eller Live Chat via den uppdaterade avdelningen Mitt konto.

Tack vare alla dessa användarvänliga funktioner för mobil och surfplatta kommer du aldrig missa ett spel igen då du är På väg med bet365.
Lawio är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td