![]() |
Det är skillnad på majonnäs och majonnäs. Finns på burk också men då ska man sätta i sig hela på 2-3 veckor (står det på burken) om det är så i verkligheten har jag inte testat. Men är man storkonsument kan man lika gärna köpa glasburken.
http://www.unilever.se/Images/Hellma...m59-366440.jpg |
Hur fan kan folk äta sån här skit? Fick ett paket gratis av den snåla Ica-handlaren för själv skulle jag aldrig kommit på tanken.
Smaka som papper och det kan förklara hållbarheten till midsommar. http://www.foodbev.com/wp-content/up.../elpaso660.jpg |
Citat:
Ja, den är rätt trist att äta rätt upp och ner, men släng ner lite fyllning, kött, kyckling, sallad, tomat, gurka etc så smakar det bättre. :cheers: |
Egentligen skulle jag inte svara på det där. :idiot:
|
Gillar ni solroskärnor kommer ni älska dom här.
Ni ska få hela Wagners musliblandning bara för att solen skiner. 2 delar hackade pistagenötter. Dom ska vara salta och med skal. Lägg dom sen i en plastpåse och gå loss med brödkaveln. 1 del av nämnda solroskärnor. 1 del havregryn. Jag brukar brukar smula sönder dom vilket betyder att det blir bäst. 1 del krossad linfrö. 1 del Corn flakes. Willys funkar bra och kan med fördel smulas sönder lite lätt. Återkommer med yoghurten. http://cdn.mat.se/product-images/7787-280.jpg |
Vilket märke på pistagenötter rekommenderar du? :popcorn:
|
Citat:
Så kinkig är jag inte. Köper i lösvikt när det är extrapris på ICA eller Willys. Ska vi ta yoghurten på en gång då. Inga konstigheter och ser ut så där. Vad det är för skillnad på "yoghurt av turkisk karaktär" och turkisk yoghurt har jag ingen aning om. Stimpengar till turkarna? Men det är inte bara att stoppa ner sleven och ösa upp. Det ska röras om så den blir lös och slät. Lite bökigt första gången när burken är full. Men när det börjar ta slut så öser man upp lite ur nästa burk som man har på lut så är det problemet löst. https://smaktestarna.files.wordpress...pg?w=150&h=150 |
Citat:
|
Citat:
|
Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved