Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Trav & Galopp (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/)
-   -   Boken statistikbibeln v75 (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/34518-boken-statistikbibeln-v75/)

m4x 2018-12-16 20:13

Boken statistikbibeln v75
 
Hej!

Jag har ägt en sådan bok men har lyckats slarva bort den och den verkar inte finnas till salu längre..är det någon som vill sälja sin eller kan dela med sig sidorna om DD kapitlet? Vore guld isåfall :)

addictedtoraw 2018-12-18 10:37

Jo vi är nog några stycken som har försökt få tag på den. Vore intressant att veta varför den inte ges ut i en större upplaga? Normalt sett brukar väl den som säljer en produkt vara glad när det finns köpare. När det gäller statistikbibeln verkar det inte gälla. Oerhört märkligt. I alla fall för mig. Någon, kanske Sjöden själv, kan berätta varför? Är det någon/något som sätter stopp? Rättigheter av något slag?

Statistikbibeln online vore nog många beredda att betala för. En tjänst för ATG kanske?

Viroid 2018-12-19 08:06

Innan Jens började på Ronden så sålde väl den där boken inte så våldsamt mycket. Den sålde bättre efter att han började där, och upplagan tog slut. Men den sålde inte så bra att man vill trycka mer, och det var inte så populärt med ideliga hänvisningar till statistikbibeln i krönikorna, så man ligger lite lågt.

Man skall dessutom ta en hel del i den där bibeln med en nypa salt, eftersom en hel del data är rätt så gamla, och det som sker på en snabb sommarbana betraktas på exakt samma sätt som det som sker på en riktigt tung vinterbana med många strykningar.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved