Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-12-16, 20:13   #1
m4x
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 14
Sharp$: 35
Standard

Boken statistikbibeln v75


Hej!

Jag har ägt en sådan bok men har lyckats slarva bort den och den verkar inte finnas till salu längre..är det någon som vill sälja sin eller kan dela med sig sidorna om DD kapitlet? Vore guld isåfall
m4x är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-12-18, 10:37   #2
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 72
Sharp$: 1273
Standard

Jo vi är nog några stycken som har försökt få tag på den. Vore intressant att veta varför den inte ges ut i en större upplaga? Normalt sett brukar väl den som säljer en produkt vara glad när det finns köpare. När det gäller statistikbibeln verkar det inte gälla. Oerhört märkligt. I alla fall för mig. Någon, kanske Sjöden själv, kan berätta varför? Är det någon/något som sätter stopp? Rättigheter av något slag?

Statistikbibeln online vore nog många beredda att betala för. En tjänst för ATG kanske?
addictedtoraw är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-12-19, 08:06   #3
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Innan Jens började på Ronden så sålde väl den där boken inte så våldsamt mycket. Den sålde bättre efter att han började där, och upplagan tog slut. Men den sålde inte så bra att man vill trycka mer, och det var inte så populärt med ideliga hänvisningar till statistikbibeln i krönikorna, så man ligger lite lågt.

Man skall dessutom ta en hel del i den där bibeln med en nypa salt, eftersom en hel del data är rätt så gamla, och det som sker på en snabb sommarbana betraktas på exakt samma sätt som det som sker på en riktigt tung vinterbana med många strykningar.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td