Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Trav & Galopp (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/)
-   -   V75 Kalmar 23 juni (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/36161-v75-kalmar-23-juni/)

olle 2019-06-16 18:36

V75 Kalmar 23 juni
 
Kikat lite på startlistorna men kommer inte hinna läsa på förrän till helgen. Får känslan att det är en oerhört svår omgång utan några givna spikar.

V75-1

Säger Cobbys Olifant som visat sig duga i hårda lopp men absolut ingen given vinnare.

V75-2

Oerhört knepigt lopp där alla hästar har mellan 1600 och 4000 startpoäng. Maple Hills Eto fin i spets senast. Spets och slut? Krävs nog nästan helgardering för att vara säker på att överleva.

V75-3

Härlig gulddivision i den meningen att det är ruggigt svåranalyserat med så många startkanoner och hästar som gärna drar i spets . Hur tog Flemmings Slide so Easy Oslo GP och det lopp den fick där? Disco Volante från elitloppet till Kalmar. Den blir väl favorit men kommer den enkelt till spets?

V75-4

Detta är ju ett ruggigt bra klass 2 försök. Är ju som natt och dag mot det som kördes uppe i Boden igår. Atg inte snälla mot spelarna när en sådan som Velten Versailles från Holland tillåts årsdebutera på svenska V75. Är en kanon som aldrig förlorat ett lopp men kollade precis senaste gången den startade på Jägersro och lär krävas mycket mer nu. Då kom den enkelt till spets i ett klent lopp, fick bestämma och vann lätt i ett ramlopp en V86 kväll i höstas. Rätt svårlöst annars men Gambit Brodde måste vara tidig.

V75-5

Ingen given vinnare i silver heller. Ragazzo Da Sopra spår 12. Troligen 500 meter för långt för att Secret Mission ska kunna dra i spets och vinna. Gardera på.

V75-6

Mycket svårt stayerlopp där det vimlar av hästar med tveksam form. Normalt skulle Kolgjinis megastjärna Platon Face ha toppchans. Den vann Harpers i fjor och möter bara skräp jämfört med då. Men segern i Kalmar näst senat var mot ett riktigt skräpgäng och övertygade inte i Danmark senast. Det krävs nog en del streck här med.

V75-7

Fin stoelit men är väl frågetecken gällande form här med på flera. Man har läst att Fredrik P siktat hit med Ultra Bright men vad har den visat hitills i år? Hur blir detta lopp kört?


Som sagt en av årets på förhand svåraste V75or. Känns som större risk att ingen får 7 rätt än jackpot på femmorna.

Kackerlackan 2019-06-16 19:51

Tidiga tankar
V75 Avd 2 Kalmar Söndag! En första anblick av loppet så står det mellan 4 hästar! 3,4,6,12!
3 & 4 förväntas göra upp om ledningen! Spets favorit nr 4! Arkivvinnaren i loppet är nr 6 Beyblade som vann åkande senast med krafter kvar! Blir det bara lite körning mellan 3&4 så tror jag att Flemming kan bara sitta o njuta hela långa upploppet ner på Kalmar. Kolla i arkivet senaste starten! Kan vara en rolig chanspik om loppet blir som jag tror det blir kört!

Fagerdahlen 2019-06-20 16:13

Chansspik Wingait CH.
Snacka om att gå ner i motstånd

AmaerildeRimfrost 2019-06-20 18:03

Jäkligt tråkigt spår på Megastjärnan i andra avdelningen men det där är en för bra häst för att ha 1% på sig.

Stekel 2019-06-20 18:13

Cobbys står verkligen till för att vinna i första. I förhandssnacket talar mycket för att han ska kunna ta sig till ledning utan alltför mycket besvär. Kan nog bli favorit också, även om Uhrberg sällan blir det. Knapp i såna fall, och det ser ut att kunna bli en spelvärd spik!

I sista bankar jag nog på spets och slut för Shadow Gar! Christoffer kan den hästen bra och av de som kört är han nog bästa valet. Det blir Örjan i sulkyn bakom In Toto Sund och det ihop med stallkamratens uppvisning i Boden och hästens kross i damloppet kommer den nog bli väldigt klar favorit. Spelvärt att gå på andrahandaren här!

I övrigt några öppna lopp, jag tror man behöver ett rätt rejält system för att täcka in vinnande raden på söndag så jag öppnade upp ett lite större tillsammans-system än vanligt!

Rob 2019-06-20 19:01

Föreslår att mod ändrar rubriken till 23:e då det är på söndag och inte lördag som V75 är denna helg...

Fagerdahlen 2019-06-20 22:25

Citat:

Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost (Inlägg 623785)
Jäkligt tråkigt spår på Megastjärnan i andra avdelningen men det där är en för bra häst för att ha 1% på sig.

tycker inte man får glömma ritz guiness för den delen heller!

viking90 2019-06-22 13:09

In Toto Sund i sista blir ju lite väl stor favorit som det ser ut enligt mig, att den ska plocka ner Shadow Gar från dödens är inte givet. Den har slagit Shadow från dödens en gång och en annan gång höll Shadow undan till seger.

Örjan brukar ju veta vad han har i tömmarna så¨han kanske inte bjuder in dom där bakom alldeles för mycket genom att köra slut på sin egna och Christoffers...

Jag kommer nog strecka på lite då det är ett långt upplopp, 1 Ginny Weasley känns rolig som kommer få ett bra lopp och intressant med Peter Ingves i vagnen som kan smyga med på innerspåret och hitta ut lagom till upploppet månne.

hoola 2019-06-22 18:06

Jens Sjödèn V75 Kalmar på Service Plays

Trazan 2019-06-22 20:10

Avd 1: Jag kommer inleda med en spik imorgon. Cobbys Olifant är en av de bästa hästarna i fältet och spetschansen är god. 27 % i nuläget känns klart spelvärt, jag hoppas han inte stiger så mycket mer.

Rank: 4 - 1 - 5 - 12 - 10 - 2

Avd 2: Lurigt lopp där det känns som det kan bli en riktigt rivig inledning. När jag såg listorna i söndags tänkte jag att Maple Hill’s Eto’o kunde vara en spik. Jag tvivlar dock på att han kan svara ut Alicia Bore och med startsnabba hästar invändigt också så det kan bli en jobbig resa. Jag håller honom ändå som förstahäst. Beyblade är första motbudet som jag ser det, men det finns flera roliga skrällar så här kan det löna sig att strecka på.

Rank: 4 - 6 - 1 - 8 - 5 - 9

Avd 3: Pastore Bob känns som en tveksam favorit, det var länge sedan han presterade på topp. Tycker dessutom hans startsnabbhet är överskattad. Många minns elitloppsfinalen ifjol men utan goggles öppnar han inte lika bra. Jag håller honom ändå som knapp spetsfavorit här men även om han skulle komma till ledningen så är jag inte alls övertygad om att han håller hela vägen hem. Jag lyfter upp Dante Boko som förstahäst som var grym i försöket till Sweden Cup. Det optimala vore om Ludde lyckas hitta fram till dödens på första rakan, då tror jag han har bra chans. Han har oavsett en rätt startsnabb rygg i starten så han bör få ett vettigt lopp. 12 % just nu, det känns verkligen som för lite.

Rank: 9 - 4 - 5 - 6 - 7 - 1

Avd 4: 54 % på en häst som gjort fem starter totalt, inte startat på ett halvår och dessutom har bakspår. Det verkar helt vansinnigt men med tanke på Engwerda/Ebbinges träffsäkerhet när de kommer till Sverige förstår jag ändå att Velten Versailles blir favorit. Jag tycker väl dock att han dragit iväg lite väl på strecken. Första motbudet är givetvis Gambit Brodde. Connis stallform känns fortsatt stark och Gambit Brodde är väl den klara spetsfavoriten. Tycker dessa två sticker ut lite och går det utanför dessa är det vidöppet. Speciellt med tanke på att vankas en del intressanta utrustningsändringar.

Rank: 9 - 5 - 1 - 11 - 2 - 7

Avd 5: Ruskigt öppet lopp. Det känns som Uppohoppa blivit favorit ”i brist på annat”. Secret Mission lär väl ta spets igen men det känns tveksamt att han ska kunna leda runt om när det är full väg. Ragazzo da Sopra var väldigt bra sist men läget är ju vad det är. Hazard Boko har jag haft stark feeling för men Lennartsson låter inte uppåt och ska rygga Secret Mission. Jag har just nu Wingait CH som förstahäst. Jag har följt honom på slutet och kanske kan det nu vara dags.

Rank: 6 - 12 - 4 - 1 - 9 - 5

Avd 6: 24 % på Platon Face måste ses som ett fynd. Han var sämre senast men stallet har förklaringar på detta och man borde väl tycka att han nu är i ordning i och med att han startar igen. Platon vann ju detta lopp ifjol och presterar han i närheten av vad han gjorde då bör han ha bra chans. Första motbudet är såklart New Life Wheels som är den troliga ledaren.

Rank: 14 - 1 - 3 - 12 - 9 - 13

Avd 7: In Toto Sund känns väl hårt spelad (53 % just nu) då det luktar dödens lång väg. Hon vann förvisso från den positionen senast men motståndet är tuffare nu. Shadow Gar är den troliga ledaren och därifrån kan hon bli svår att plocka ned om hon presterar på en liknande nivå som i Örebro för tre starter sen när hon gick i ledningen.

Rank: 2 - 6 - 1 - 8 - 3 - 9

olle 2019-06-22 20:18

Passar på att läsa lite betaltjänstanalyser samtidigt som jag kollar travet från Skellefteå. Intressant att läsa spelvärdes statistik on Kalmarsundsstayern. 7 av de senaste 9 ggr har någon på startvolten vunnit men samtidigt om man väger in Sjödens statistikinfo så har det alltid funnits fler hästar längst fram än längst bak så segerprocenten på dom längst bak bättre. Men frågan är hur mycket utfyllnad det varit på resp volt. Finns i alla fall ett par längst fram som enligt expertisen ska ha väldigt bra chans. V75 inget för mig i morgon. Alldeles för svårlöst för ett mindre system men tvillinglir i långlopp brukar vara kul.

hoola 2019-06-22 20:28

Ur Uhrbergs blogg:

Jag spikar min Cobbys Olifant när Kalmar bjuder på V75-fest
jun 22, 2019

Med tur och skicklighet kan jag kanske rama in V75:an på Kalmar denna söndag. Ja, jag spikar min Cobbys Olifant i V75-1 och med rätt resa kan Mulligan överraska i den avslutande avdelningen.

Kalmar bjuder oftast på en perfekt bana och denna söndag lär inte bli något undantag. Sol, kring 20 grader och svag vind – vad mer kan vi begära?

Ja, det är givetvis att V75 startat 14.30 och inte 16.20 som nu. Jag var i Stockholm i onsdags då styrelsen i Travtränarnas Riksförbund hade möte och givetvis fanns starttiden för V75 på dagordningen.

Vi tränare gör allt för att det åter ska bli 14.30, men hittills har det varit en fruktlös kamp.

Fina vinstmöjligheter denna söndag

Både Cobbys Olifant och Mulligan är i fin författning. Och, när det gäller Cobbys Olifant är jag riktigt optimistisk.

Han är snabb ut och kan ta ledningen, vilket givetvis är ett önskescenario. Nu är dock spets inget måste, då han visat förr att han också är stark bakifrån.

Jag såg att Travronden spikat Cobbys Olifant och jag hoppas och tror att de får rätt.

Mulligan gör sin tredje start för året. Hon var duktig tvåa i årsdebuten bakom Queen of Sand och senast blev det lite fel då jag tog rygg på ledaren och hon var inte speciellt bra den dagen.

Nåja, nu kan jag ta rygg på startsnabba Shadow Gar och därmed få en bra start. Sedan hoppas jag att det blir tuff körning därframme, vilket gynnar Mulligan.

Strecka Red Rock Canyon Ås

Jag kör Red Rock Canyon Ås åt Jerry Riordan och vi är rankad tvåa i Guiden. Hästen är fyra år, har tre raka segrar varav de två senaste med mig och han är under stark utveckling.

Jag räknar också med att vi är med i segerstriden.

Aquamarin som jag kör i V75-6 har jag vunnit V75 med tidigare men det här ser väl tufft ut.

Ni som läser Guiden vet att jag är med i tipstävlingen mellan tränare och kuskar, nu tvåa bakom ledande Peter Untersteiner. I V75-4 står det att jag tippat Dokonjo etta men det ska vara Uppohoppa.

Mina tankar om loppen

V75-1: 4 Cobbys Olifant kan öppna bra och skulle vi få ledningen kör jag i den positionen, men spets är inget måste. Barfota, helstängt och en svensk jänkarvagn – ja, det är som vanligt. 1 Sevilla är väl den tuffaste motståndaren. Han var extremt bra senast, men trots det väljer jag att spika min Cobbys Olifant. Går det, så går det …

V75-2: 1 Copaca Banan har ett lurigt läge men blir det ledning bör det räcka hela vägen. 4 Maple Hill´s Eto´o är snabb ut och kan faktiskt spetsa. Flemming Jensen har en luring i 6 Beylade. Sex streck där 10 Blue Mustasche är rysaren.

V75-3: 4 Pastore Bob är snabb ut och han var duktig i Sweden Cup som tvåa i försöket och oplacerad i finalen med sent fritt. Jag gillar 1 Policy of Truth och han kan också öppna snabbt. 3 Coktail Fortuna är svårplacerad och 7 Baron Gift kan blixtra till. Jag tar dock inte med 5 Disco Volante …

V75-4: 9 Velten Versailles är en obesegrad 4-åring med fem raka segrar, varav två fullträffar i Sverige – bland annat i V75. Jag spikar väl medveten om att tysken tagit sina segrar från tätposition. Läget är oddshöjande liksom att det är årsdebut.

V75-5: 4 Uppohoppa växer i ledning men 1 Secret Mission är nog för snabb ut, fast en lugn dödens behöver inte vara fel. 9 Hazard Boko och 12 Ragazzo da Sopra är väl de främsta från bakspår- 3 Just Wait and See kan avsluta rejält. Rysare? Ja, Wingait CH kan öppna snabbt och är bra.

V75-6: 1 New Life Whells har varit fin i två raka, speciellt då senast då han bland annat slog Bret Boko. 14 Platon Face trivs över tre kilometer, så han är också streckvärd liksom rysaren Smevikens Crusier.

V75-7: 6 In Toto Sund är härdad i Stoeliten och hon kan vinna detta lopp över 2140 från dödens. 2 Shadow Gar är given spetsfavorit och kan leda länge. Min 9 Mulligan ska tävla barfota, svensk jänkarvagn och helstängt. Det kan gå!

Mitt V75-systemförslag till Kalmar

V75-1: 4 Cobbys Olifant. Res: 1-3.
V75-2: 1, 3, 4, 5, 6, 10. Res: 7-2.
V75-3: 1, 3, 4, 7. Res: 9-5.
V75-4: 9 Velten Versailles. Res: 5-6.
V75-5: 3, 4, 6, 9, 12. Res: 10-2.
V75-6: 1, 8, 14. Res: 9-3.
V75-7: 2, 6, 9. Res: 3-1.

Systemet är på 1080 rader och kostar 540 kronor. Om man också singelstreckar nr 4 Pastore Bob i avdelning 3 blir det systemet på 270 rader och det kostar då 135 kronor.

Trinity 2019-06-23 06:36

V75 ser svår ut på förhand men spelade detta hos Svenskaspel och hoppas på spets och slut för de båda.
Har även spelat vinnare individuellt på dem 100 kr.

Kalmar - Lopp 5, 2140m Auto
Vinnare:
5 Pastor Power (7,75)

Kalmar - Lopp 6, 1640m Auto
Vinnare:
4 Maple Hill's Eto'o (6,25)

Totalodds: 48,44
Betalt:
23/6, kl. 07:24
Total insats:
50 kr

Möjlig vinst:
2 422 kr

criba 2019-06-23 09:20

Någon som har koll på när Aftonbladet har pressläggning? Läser att Kolgjini ska stryka Tony Africa idag. Om man visste att hästen skulle strykas så tidigt varför finns den då fortfarande med i startlistan när vi närmar oss lunchtid på söndagen kan man då undra. Nåja, de kanske ändrat sig och startar istället...

trance_error 2019-06-23 09:37

Velten Versailles ska jag försöka fälla, årsdebut och bakspår räcker för mig att gardera. 54%



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved