Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-14, 20:00   #37
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
Den har sina ljusa sidor, absolut. Men det känns som någon skrev ovan att det är ett kukmäteri utan dess like och till sist kommer det att bli RoK 2 av det hela ifall det inte styrs upp någorlunda. Eventuellt borde man rangordnas och liknande och sen finns det olika rek-avdelningar där ens rekar hamnar beroende på var i hierarkin man befinner sig.

Det stora problemet som infinner sig här som på alla öppna forum är just hur "brighta" alla ser sig. När man ser inlägg från nya medlemmar med kanske en mer eller mindre korkad fråga så är det rent ut saght pinsamt när folk hoppar på denne person. Sen sprider det sig och det blir mer en form av vuxingmobbing istället för ett öppet forum där det kan diskuteras.

Möjliogen har folk en tendens till att inte sträva uppåt, eller framåt utan de tycker att det är perfekt som det är. Jag förstår inte den tanken för jag är själv en person som strävar framåt ifall jag ger mig in i något. Oftast när jag skriver här i forumet så är det för att på ett eller annat sätt delge mig av information eller tankar. Ifall folk inte håller med sen, fine. Men det känns även om forumet ibalnd mer blir en chatt och då tappar det hela sin mening antar jag. Jag vet inte exakt vilken tanke skaparna bakom sharps har men min förhopppning är att de vill ha Sveriges bästa spelforum.

Men varje medlem borde ställa lite krav på sig själv tycker jag. Jag klagar inte på Kalle 15 som hittat hit och gör misstag, för det stör inte mig. Men när Bengt 24 ska reka åtta matcher samma dag i olika ligor så undrar jag vad som gick fel. För faktum är att jag skulel kunna reka samtliga mina spel och det skulle vara vinnande men vem fan vill se 15 rekar av mig varje dag, det finns ingen poäng med det. Jag ger mig mig utav det bästa - och min grundtanke är att delge information till övriga. Det kan ses i min rek i skidskyttet som jag inte ens själv kunde spela. Men som någon skrev tidigare, det är inte av den anledningen folk skriver rekar i allmänhet. Sen finns det ett fåtal som jag fått en bra uppfattning om här vilket ju är tur.

Men jag tror det hela kan handla om att folk inte kan ta kritik, utan då slås försvarsställning på med auto. Det märks bl a på hur vissa har svarat på mitt inlägg, de verkar åtminstone ha missat väldigt mycket av det som skrevs. Är folk rädda att någon ska vara bättre än de själva eller vad är problemet? Det är min slutsats åtminstone.

Jag studerade lite dagböcker i dag och jag ser att det finns så sjukt många dagböcker som bara är skapade som om det vore ett chattinlägg en kväll när någon var uttråkad. Kan man då inte ens få efterfråga lite mer seriositet av samtliga användare? Det tydligaste är att vid en dålig start så försvinner skrivandet i speldagboken.
Du har rätt i att många slutar så fort det går dåligt, och det eftersom de inte längre får någon respons av resten av användarna som tappar intresset. Samtidigt som en kille som började med hot streak är väldigt intressant, och det är, som jag ser det, det största problemet i hela Betting-Sverige idag, dvs den enorma bristen på långsiktighet och kravet på kortsiktiga resultat. Att många slutar då de får lite respons ser jag tyvärr som självklart, det är knappast deras fel att de inte får någon respons och därmed inte får något av det längre. Jag menar, Rom byggdes inte på en dag, spel är långsiktigt och det tar tid innan man blir bra, kanske blir man aldrig fulländad. Oavsett om du vill bli en bra marathonlöpare, pokerspelare, doktor eller bettare så får du ha en form av långsiktig planering av hur du ska göra för att lyckas med din målsättning. Många verkar bara ha hamnat i bettingen och är bara ute efter snabba cash, utan att ens ha förstått sig på vad man håller på med, vilket är hyfsat skrämmande.

Men hela den här diskussionen du tar upp är egentligen inte så intressant. Eller, visst kan jag tycka den är intressant, men den kommer nog knappast leda någon vart. Folk som är oseriösa kommer fortsätta vara oseriösa, och inte lyssna på detta tex. Vad som istället är intressant är att föra en diskussion om vad som kan bli bättre istället för att klaga på massa användare. Jag menar, alla måste få finnas och alla kan inte vara spelexperter och låt en del okunniga få verka kunniga, det är inte hela världen. Sen när en stor mängd av användarna på den här sidan faktiskt härjat på Rekatochklart tidigare så är det ju pretty obvious att inte heller detta forum blir det mest seriösa. Jag tror heller inte det behövs, det går o finna en bra mix. Det är bara att nonchalera det idiotiska om man är hyfsat clever. Vad jag menade i mitt inlägg är istället att det ska finnas några experter "över" dessa personer förutom då Admins. Det blir för många självutnämnda experter annars, kan jag tycka i alla fall.

Du citerade mitt inlägg men kom egentligen bara med massa egna åsikter på saker jag inte ens tagit upp. Inte hela världen dock.

Mvh

Senast redigerad av Luckystrike den 2011-02-14 klockan 20:03.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng