Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-14, 20:03   #39
rovfisken666
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Korsikanen Visa inlägg
Alltså, vad är det du vill egentligen? Hjälp mig förstå för jag greppar det inte. Först säger du att folk bara borde reka när de har något speciellt att komma med, och sedan att i princip bara grova överodds borde rekas? Det kan absolut finnas värde i 1.97 på ett under/över, faktum är som fondell säger, att det är där såna odds ligger om det inte är t.ex under på ett barca spel. Faktum är att de odds du verkar vilja ha är extremt sällsynta, och det är såna du vill ha rekar på? Då kommer det inte bli mycket aktivitet på rek-delen av forumet iallafall.


Att du sedan stör dig på folk som syns fast de enligt dig slänger upp "dåliga" rekar, det är ditt val, men såna tenderar till att sålla ut sig själva tids nog. Att du själv har satt 4/4 säger ingenting i långa loppet. Att du sen pratar om att folk bara vill göra sig ett namn och synas, jag får intrycket att du är en av dem. Att vilja utvecklas till en bättre rekare/spelare är all good, men hur har du tänkt dig att det ska ske om du anser att alla borde ligga på den nivån redan? Vad sägs om att konstruktivt ge respons istället till rekar som du anser är dåliga? Att skriva en wall of text där du gnäller kommer inte hjälpa någon.

Mvh
Ok, du ska få ett svar då, även om du redan fått en del i ett annat inlägg.

Citat:
Det kan absolut finnas värde i 1.97 på ett under/över
Jag har väl aldrig påstått något annat heller? Det jag skrev var att min egen värdering inte hade tillräckligt stor marginal varpå jag aldrig skulel skriva den som rek, fastän jag såg värde i oddset.


Citat:
Faktum är att de odds du verkar vilja ha är extremt sällsynta, och det är såna du vill ha rekar på?
Jag tycker bara vi alla borde höja kraven på oss själva så att det även finns marginal i våra värderingar för det finns inte värde i ett odds bara för att vi kommit fram till det, ha med din felmarginal också. Sen behöver vi inte enbart reka smultronen men vi behöver kanske inte ta med gamla tomater? Jag har fyra rekar på två veckor och samtliga har haft väldigt bra värde och haft mycket kvar efter en felmarginal. Så svårt kan det inte vara att hitat värde för att göra en rek. Bara för att det spelas en innebandymatch MÅSTE jag inte ha en rek, vilket många verkar tro att vi måste.

Ja, de kanske sållar ut sig själva tids nog men likväl tycker jag vi kan ställa högre krav. Jag vet att 4/4 inte säger något alls för dig men jag vet vilket värde det varit i samtliga av mina rekar.

Jag sticker inte under stolen av att jag gillar att synas och stå i centrum. Sådan är jag men jag försöker att göra det i chatten mer än på forumet då det lämpar sig bättre där. Sen har jag även en "stor" gnutta självdistans och tar inte mig själv på blodigt allvar i alla situationer. Men jag anser tt ett forum bör vara mer seriöst än en chat - kanske har jag fel men det är min åsikt och den kommer jag också att uttrycka och jag har även argument för den åsikten.

Jag har däremot inget behpv av att göra mig ett namn, men jag strävar likväl åt att bli bäst men det kan jag vara helt anonym utan att ens synas på nätet. Dock är jag här för att utveckla mig själv och hjälpa till att utveckla andra. Alla är ju inte här av den anledningen och vissa sågar bara rekar och idéer utan att komma med konstruktiv kritik. Då kan man lika gärna hålla tyst anser jag.

Jag förstår inte att alla såg min text som en massa gnäll, var jag verkligen så otydlig, eller var det som så att ni alla inte ville förstå och se? För jag fick kritik för att jag gnällde på sidan fastän att jag skrivit att jag tyciker sidan är bra. Kan jag då ta sådana inlägg på allvar?

Jag ber om ursäkt om jag snäste till dig direkt men jag var irriterad på att så många inte ens begrep det jag ville ha sagt! Jag har mycket att bättre på hos mig själv här men ibland känns det hopplöst
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng