Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-14, 20:13   #43
rovfisken666
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av R9B1N Visa inlägg
Det låter ju vettigt detta, du har "självironi" och därför startar du trådar, spammar chatten för att folk ska skratta åt dig och tycka du är rolig? Skillnad på rolig och tragisk dock. Tror inte någon tycker du är speciellt rolig tbh.

Och sen att du skulle "kasta ur dig saker utan att det är seriöst" är det ytterliggare något av dina obegripliga skämt? Med tanke på att du i stort sett alltid skriver en novell när du är i farten så känns det ju konstigt.....Nä, jag fattar fan ingenting Klipp dig och skaffa dig ett jobb är mitt råd till dig.
Ja, där fick vi ytterligare ett inlägg av personkaraktär istället för innehåll och ändå besvarar jag dig, är jag då korkad? kanske!

Klippa mig och skaffa ett jobb? Vad skulel bli bättre av det? Jag har fullt upp med att satsa på mitt spelande så det finns inte tid eller lust till något annat jobb. This is my buissness.

Kalla det spamma, men jag vet att det finns folk som vill ha lite uppdateringar om matcher som de själva inte följer. Jag blir även glad när någon drar lite kortfattad info om hur det går i chatten vad gäller matcher som jag inte ser själv.

Tror du jag är intresserad av allt spam med videor på japanska tjejer eller annat snack? Nä, men det stör mig inte heller då det är en chatt och där kommer det 95% ointressant. Om du inte skrattar åt att jag är rolig - so what? Jag föddes inte för att underhålla dig heller!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng