Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-14, 21:31   #52
rovfisken666
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zleeper Visa inlägg
Men just det som är poängen.
Om du värderar matcher fel är du en förlorande spelare! (Vilket säkerligen 90-95 % av alla spelare är, inklusive +- 0 lirarna)


Sätter du rätt värden och spelar därefter vinner du i det långa loppet. Svårare än så är det inte. Sen förstår jag inte när du resonerar om att din värdering helt plötsligt kan ändras
"Därför kanske jag som exempel har en marginal på 15%, så att mina 42% istället blir 36-48%." Förklara gärna hur din värdering av en match helt plötsligt kan ändra sig? Det kan enbart vara rätt eller en fel värdering.

Det du snackar om med marginal osv är handlar i själva verket om att minska variansen. Dvs bara spela/reka spel med stora överodds. Kanske ser bra ut på sikt men i det långa loppet lönar det sig att spela alla spel med överodds för att öka omsättningen och därmed intäkterna om du har en positiv ROI.
Jag anser att som spelare kan vi omöjligt vara 100% rätt på en match, alltså måste vi ha en felmarginal som täcker upp ifall vi nu inte hamnar 100% rätt nämligen. Är procenten fortfarande bättre än "oddset" så är det ett bra spel, medan om det kan gå ner under "oddset" så är det kanske inte ett bra spel beroende på hur bra din värdering är. Det är enkelt att värdera ett roulettespel men en fotbollsmatch är klart mycket svårare i grunden. Utan felmarginaler tror jag inte någon blir lyckosam faktiskt. Inte det att vi måste ligga bra till även efter felmarginalen utan att vi ska vara medvetna om att vi inte kan värdera en match helt rätt.

Jag är helt med på att alla överodds är bra men jag tycker inte vi behöver skriva rekar så fort vi tror oss ha ett överodds. Väg framför allt in marginalen innan det postas en rek är min tanke.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng