Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-15, 09:25   #11
Andy90
 
Andy90s avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Norrköping
Inlägg: 398
Sharp$: 2871
Standard

2011-02-15 Norrköping Dolphins - BCM Gravelines Dunkerque (EuroChallenge)


Datum: 2011-02-15
Tid: 19:00
Sport: Basket
Land: Internationell
Liga: EuroChallenge
Match: Norrköping Dolphins - BCM Gravelines Dunkerque

Spel: Norrköping Dolphins +5.5
Insats: 2
Odds: 1.85
Bolag: Bwin

Motivering:
Provar denna med en kortis till motivering (sitter på jobbet).
Norrköping Dolphins tar emot franska Gravelines Dunkerque som vunnit 3/3 i gruppen och har kopplat ett stadigt grepp, man har råd att förlora.
Dolphins och de andra två lagen i gruppen (Ventspils & Benfica) har alla tre förlorat två matcher och vunnit en, så andra platsen är väldigt öppen.
Coach Kelly Grant sa efter förra matchen mot Gravelines Dunkerque att det är ett lag man normalt sett ska slå hemma (man förlorade i Frankrike med 10p).
Dolphins ledde då i halvtid men tappade onödigt i de sista två.
Dolphins har spelat riktigt bra mot internationellt motstånd hemma i Stadium Arena och lär göra det idag också med motivation på topp och alla med i truppen (Mcnaull tveksam) så spelas det idag en av Dolphins viktigaste matcher i historien. Förlust här och det ser väldigt mörkt ut för fortsatt Europaäventyr. Får man hyfsat stopp på Gravelines Dunkerque's NBA-meriterade guard Benjamin Woodside så bör detta gå vägen. En kul detalj som Grant sa som kan vara intressant för oss, jag citerar: "- De har lyckats vinna de jämna matcherna. Gravelines kör inte över sina motståndare utan vinner ofta med fyra, fem poäng." +5.5 är mer än vad jag trodde innan så jag måste slå till här.

Andy90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat