Ämne: NBA 15/2
Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-15, 22:11   #6
fondell
 
fondells avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 608
Sharp$: 445


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Arch Visa inlägg
Du har egentligen skrivit varför man ska spela på Bobs Jag vill inte få dig att byta din pick, men nåt att tänka på till senare

1. Vanligen är första hemmamatchen efter en lång resa mycket svår. Spelare har familjer att träffa och umgås med, det blir mer avslappnande miljö och lag kan komma ut ganska platta första matchen. Att Bulls har haft 2 dagar att vila egentligen försvårar sakerna eftersom det är lätt att man tänker "äsch, matchen är inte imorgon"

2-3. Enkel vinst resulterade i låga minuter för starters, samtidigt som man inte hade den mentala ansträngningen av en hård vinst mot självaste Lakers.
4 matcher på 5 dagar är dock svårt, men frågan är hur man upplevde gårdagens match.

4. Vilja och vilja, alla villa slå alla hela tiden, men 2 förluster på 2 olika arenor under ett par veckors tid kan betyda att man stressar, eftersom "vi kan inte vinna mot det laget". Och ibland är det så att vissa lag matchat dåligt mot andra och i detta fall är 2 ganska tveksamma försvarspositioner hos Bulls, de 2 som markerar Bobs bästa spelare

5. Det blir ofta svårast när det känns som lättast. Bulls har Spurs sista matchen innan allstar break, den 17:e



Lägg ihop allt det och svara ärligt, vad är det högsta numret du skulle vilja ha på Bulls för att spela dem utan tvekan ?
Sant, men man borde även ha lite revenge i sig. Både bra och dåligt med vila.

Att man har gått 4 relativt hårda matcher är inte positivt, man har inte hur mycket bränsle som helst i tanken. Sen kan man ha motivationen med sig men den kan gå ner rätt snabbt om Bulls leder med några pt.

Tror absolut inte att bobs håller idag, min lina var 9. Den känns fortfarande bra, över 10.5 hade jag inte synat.

Vad jag såg så vilade de väl inte allt för många i fakers-matchen? Eller?
__________________
Citat:
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
fondell är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat