Visa ett inlägg
Gammal 2010-02-03, 08:11   #1
Geezer
 
Geezers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlskoga
Inlägg: 734
Sharp$: 462

Geezer NHL
Stats: 78 - 50 - 1
ROI: 121.30%
Vinstprocent: 61.00%

Standard

3/2 Dagens KHL


Dagens KHL bjuder på hela tio matcher så bör finnas en hel del intressanta spel att finna!
Matcherna är:

Citat:
Amur Khabarovsk - Atlant Mytischi
Metallurg Novokuznetsk - SKA St Petersburg
Sibir Novosibirsk - Severstal Cherepovets
Traktor Chelyabinsk - Metallurg Magnitogorsk
Lada Togliatti - Salavat Yulayev Ufa
Ak Bars Kazan - Barys Astana
Neftekhimik Niznekamsk - Avangard Omsk
Lokomotiv Yaroslavl - Spartak Moscow
Dinamo Minsk - Torpedo Nizhny Novgorod
Dinamo Riga - Vityaz Chekhov

Jag har bara hunnit titta mer ingående på den första matchen och där kommer jag spela Amur +0,5 @ 1.80 med motiveringen:
Amur är normalt sätt ett riktigt starkt hemmalag. Man har tagit poäng i 17 av 25 hemmamatcher iår och man har rubbat många topplag i sin egen hemmaborg.
Nu möter man ett Atlant som kommer till spel med en flygresa på åtta timmar i benen. Dessutom har man rest till ett Khabarovsk där matcherna börjar sju timmar tidigare än vad man är van vid hemma i Moskvaregionen.
Amur har visserligen haft något sviktande form på slutet, men lyckades ändå vinna med 2-0 borta mot Traktor Chelyabinsk i senaste matchen. Man får även tillbaka målvakten Sergei Borisov, som varit skadad sedan 5 januari, till denna match.
Lägg därtill att Atlant inte såg något vidare ut i hemmamatchen mot HK MVD utan vann då tack vare bra spel från målvakten Lasak och att stjärnan Mozyakin levererade framåt.
När det gäller motivation så bör även den vara bäst hos hemmalaget i denna match.
Amur ligger nämligen för närvarande på en nionde plats i Eastern Conference. Man har tre poäng upp till Sibir på sista slutspelsplats och kan därav sätta ordentlig press på dem om man vinner sin tidiga match idag!
Atlant befinner sig på en sjätte plats i Western. Man är i praktiken klara för slutspel, då man har 18 poäng ner med sex matcher kvar. Det som möjligen Atlant kan spela för är att avancera förbi Spartak och Lokomotiv för att få hemmafördel i åttondelen.


Även underspelet borde vara intressant i den matchen. Men själv skippar jag nog det då jag inte gillar att spela mer än ett bet per match. Ifall man skulle vara helt fel ute med matchbilden..

Utan att ha kollat ingående på de andra matcherna så tycker jag väll att Metallurg Magnitogorsk, Sibir Novosibirsk och underspel i Lokomotiv - Spartak känns intressant.
Vad tror ni andra om matcherna?
Geezer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat