Visa ett inlägg
Gammal 2010-02-03, 15:01   #22
Geezer
 
Geezers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlskoga
Inlägg: 734
Sharp$: 462

Geezer NHL
Stats: 78 - 50 - 1
ROI: 121.30%
Vinstprocent: 61.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kiwid10 Visa inlägg
Samma här, gillade verkligen det jag såg av Minsk under Spengler Cup, tyvärr så klarade de inte av att fortsätta på samma sätt i ligan mer än ett par matcher..

Vad har du för tankar kring Almtuna då?
Lite synd att de ej klarar av de spelet i KHL än, hade varit kul om de lyckades ta sig till slutspelet. Hade varit kul om samtliga "icke-ryska" lag gick dit.

När det gäller Almtuna så blir det visserligen fel tråd, men jag kör ändå(får hoppas de är okej för moderatorerna denna gång?):
Almtuna är fruktansvärt hemmastarka och har vunnit 18 av 21 hemmamatcher iår och Gränbyhallen är en av seriens svåraste hallar att komma till som bortalag.
Vet hur många gånger jag följ med mitt lag(Bofors) dit och fått åka hem med noll pinnar. Är väldigt svårt att skapa ordentligt heta målchanser där. Endast tre gånger iår har de släppt in mer än två mål hemma, det är oerhört starkt!

Almtuna har en okej form med fyra segrar på senaste sex matcherna medans Mora är helt under isen för tillfället och har endast vunnit en av de senaste sex matcherna.

Vad gäller inbördes möten så vinner hemmalagen nästan alltid dessa. Faktum är att på de tre matcher som spelats i Gränbyhallen sedan Mora trilla ur elitserien så har inte dalmasarna lyckats ta en enda poäng.

På skadefronten så saknar Almtuna fortfarande viktige Vestberg men får tillbaka Carl Gustafsson i denna match, vilket blir nyttigt. Dessutom gör nyförvärvet Robin Andersson debut i denna match.
Vad gäller Mora så gör uppgifter gällande att man fortfarande saknar Daniel Viksten, som leder den interna poängliga.

Lär bli väldigt jämnt, men tror ändå Tuna tar dedär tillslut.
Geezer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat