Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-01, 10:15   #1
Riise
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 272
Sharp$: 1138
Standard

Riise - In it for the long run - (Fotboll)


Riise - In it for the long run


J'vla Benzema k*k!! Gör mål då j'vla idiot!!! Hur f'n kan du missa den j'vla sopa!! Där rök 50% av bankrullen på att idioterna inte kan göra mål!!! Hade jag varit coach hade jag fan skeppet iväg dom till Tattarstan för att leva tillsammans med 3 stycken bergsgetter i en grotta!!

Sådär kan det se ut efter en månads spelande när tålamodet för min del tryter. Dags för ett SLUT med detta! Dags att styra upp något låååååååååååångsiktigt!

Riise heter jag, är 19 år gammal, från västkusten och är vad man kan kalla en äkta fotbollsnörd.
Min bakgrund inom sportsbetting världen är ytterst begränsad och jag försöker lära mig hela konceptet. Jag har tidigare bara spelat på utan någon större plan MEN efter att ha insett vikten av korrekt BRM så ska jag försöka mig på ett riktigt projekt. Spännande!

Mitt stora problem tidigare har varit som sagt ett korrekt BRM och min disciplin som inte varit värdig mina kunskaper som jag tycker mig besitta. Jag har ofta kunnat urskilja vad som är ett bra spel eller inte men eftersom tålamodet har haft ett betyg på -25 på en 1-10 gradig skala så har jag ofta tappat konceptet efter någon månad. Jag är trött på detta nu och satt upp lite regler som jag ska följa för att jag ska få bukt med mitt problem.

Målet är inte att varje vecka/månad gå en viss summa plus eller ligga på en viss ROI i spreadsheetet utan att lära känna mig själv och mina begränsningar samt anpassa mig efter dom och lära mig NYA saker som gör att jag utvecklas!
Jag ska inte ljuga, ett grönt spreadsheet i slutet på månaden gör mig självklart oerhört glad och kommer motivera mig ytterliggare.

Min fokus kommer ligga på europeisk fotboll. Jag har även bestämt mig för att göra ett försök den här säsongen med den ryska ligan som fascinerar mig.

Dom bookies jag kommer använda är Bet365 och Betfair då jag anser att dom har ett bra utbud på all världens fotboll.

Så, häng med på en evighetslång kamp mot Tiltgudarna/RoK demonerna för att se om gräset är grönare på andra sidan! Taggad till 1000, nu kör vi!

/ Riise

Senast redigerad av Riise den 2011-03-05 klockan 12:05.
Riise är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat