Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-02, 14:37   #13
Dompa
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 197
Sharp$: 567
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andy90 Visa inlägg
Kör på Dolphins idag med. +10 på Dolphins är taget alla dagar i veckan!


Ogiltigt spel-ID: 305138





Får man +10 på Dolphins mot vilket som helst av lagen i Svenska basketligan ska man ta det.
Linan kommer nog sänkas, förra gången Dolphins var uppe i Sundsvall så var man där med b-laget vilket inte Pinnacle eller något annat bolag visste om från början. -5 var linan på Sundsvall från början, vilket givetvis man högg, och linan slutade på -28 eller vad det nu var.. Känns som om bolagen har höjt linan här pga den händelsen. Hade räknat med ca +5 här och jag antar att den kommer sänkas så småningom som sagt.
Även om Dolphins spelade igår i EuroChallenge så roterade man ganska friskt i truppen. Sakinis fick mycket speltid tex. och Mitchell spelade väl sammanlagt lite mer än 1q då Gervin tog över, så Mitchell är också fräsch och får dela på pg-jobbet med Gaidamavicius. Gervin är inte med i truppen idag, så de verkar redan igår haft tanken på att vila spelare till dagens match i den mån det går (med tanke på att Gervin fick mycket mer speltid än vanligt igår och att de roterade väldigt mycket). Kjellbom blev också avlastad så han bör vara fräsch. Sundsvall spelade i måndags och bör väl inte vara lika vana som Dolphins med ett "tajt schema" med bara en dags vila.
Sundsvall imponerade ju absolut inte senast i förlustmatchen mot Jämtland, men det blir skillnad här, jag räknar med slutspelskänslor från båda lagen. Sundsvall kommer inte göra en sådan dålig match igen som sagt, speciellt inte mot Dolphins så denna match känns 50/50. (40/60 om Dolphins inte spelat igår)
Sundsvalls förstafemma är riktigt bra medans Dolphins egentligen bara har bra spelare.
Personligen hoppas jag och tror att detta blir årets två finallag, om de inte möts innan förstås..

Har även slängt in en minislant på raka spelet på Dolphins till 5.73

linan är tyvärr kraftigt slashat
Dompa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat