Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-05, 14:41   #22
oggeb
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Jag har spelat en Oddset Powerplay:

AIK - MODO 1X

Motivering:
Eftersom AIK har slutspelet i egna händer så tror jag inte att dom släpper det mot MODO. Båda lagen har lika mycket att spela för. AIK har den bättre målvakten och jag tror att de kommer dra fördel av hemmaplan! Garderar med krysset då det är en sådan otroligt viktig och tät match.

K McDonell - B Ritchie X

Motivering: -

Färjestad - Brynäs 1X

Motivering:
Färjestad och Brynäs har spelat jämt hela säsongen. 2 av 4 har gått till förlängning och de resterande 2 har blivit en Brynäs vinst. Då Brynäs idag kommer med en sargad trupp så tror jag inte att Brynäs får med sig mer än ett kryss från kaffepaketet. Färjestad har tagit sikte mot förstaplatsen och Brynäs har ingenting mer än att gå in i slutspelet med en skön trend.

Motivation samt skadefronten på Brynäs sida talar för en Färjestadsseger. Statistiken talar för ett kryss. Jag garderar upp denna matchen på grund av detta.

Luleå - Frölunda X2

Motivering:
Luleå har ingenting att spela för då de varken kan klättra eller falla i tabellen. Tror inte motivationen finns i Luleå idag. Kollar man istället på Frölunda, som vid förlust riskerar att åka ner i kvalserien och vid en vinst kan få spela i ett slutspel, så tror jag att deras motivation inför denna matchen är på absoluta toppen. Jag tror vi kan få se ett finalliknande spel från Frölunda idag. Jag väljer ändå att gardera med krysset då jag anser att Luleå är det bättre laget samt att deras defensiva spel är mycket bra.

C. Abott - T Kallio X

Motivering: -

Skellefteå - Linköping 1

Motivering:
Linköping är också ett av de lagen som inte har något att spela för inför dagens sista omgång. Då Skellefteå har seriesegern i sina egna händer så tror jag att de kommer att förvalta detta ypperligt och vinner med minst 2 puckar. Skellefteå är även seriens starkaste lag på hemmaplan. Detta kommer att gynna dom något enormt och jag tror att publikstödet kommer att vara stort idag uppe i Skellefteå.

Södertälje - HV71 1 2

Motivering:
Södertälje krigar för sin existens i elitserien, samt en slutspelsplats. Samtidigt krigar HV71 för en serieseger. Jag tror att matchen kan gå hur som helst. Den borde nog ha garderats med ett kryss också. Men då ingen av matcherna mellan Södertälje och HV71 har slutat med kryss denna säsongen så hoppas jag helt enkelt på att denna inte heller gör det.

Timrå - Djurgården 1X2

Motivering:
Även en match som kan gå hur som helst. Djurgården är i mina ögon otroligt mycket bättre än Timrå. Samtidigt krigar Timrå för att slippa spela kvalspel då de hur man än vrider och vänder på det är helt borta från slutspelschans. Vågar inte gissa mig till någonting här och garderar matchen fullt ut.

48 rader

Senast redigerad av oggeb den 2011-03-05 klockan 14:43.
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat