Ämne: Aktie/Fonder
Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-22, 19:18   #82
Nik
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 131
Sharp$: 405
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av moregolf Visa inlägg
Efter ett arbete på mer än 5-6 år ska förslag till detaljplan ställas ut i början av april. Förslaget till plan har under resans gång förändrats en hel del, fr.a. vad gäller trafikförsörjningen. Ytterligare en liten detalj gjorde att utställningen fördröjdes några veckor; ett gym som hade reserverat mark valde i stället att bygga om befintliga lokaler vilket påverkar planförslaget.
Nu återstår alltså utställning, beslut om att planen fastställs och ilagakraftvinnande. Därefter ska projekten rulla på och kanske vi ser skopan i marken början 2012. Fastighetsmarknaden fluktuerar, men med vissa hack så bör värdet på bolaget successivt öka under exploateringens gång men även därefter. Ett långt innehav, alltså.
I den nyligen publicerade årsredovisningen liksom på hemsidan www.amhult2.se finns fylligare information. Läsvärt!
Vad gäller ev. kommande emission så tänker man även utnyttja att man är obelånade och tillåta max 60 % belåning. Vidare utförs projekten under lång tid och finansiering kan komma via försålda bostadsrätter under resans gång.
Men, viss NE bör det bli, fast kanske inte så stor utspädning.
Aktien har nu lagt sig på en nivå kring 25 sek, men enligt mig, så är den fortfarande köpvärd. Substans på minst 41:-, även högre substans kan räknas fram.
Jag råder inte någon att köpa Amhult2, däremot är de värda att undersöka och kanske därefter köpa. Men, gå inte okritiskt på andras rekar.

Hur länge har du haft dessa aktier? Vad är det för tidsplan på denna investering. Har läst dina tidigare inlägg om just detta bolag men får ingen uppfattning och vad för tidsram vi snackar om och eventuell utdelning som du räknar med under tidsramen.

Funderar på att gå in på volvo nu. Känns som en spännande aktie i dagens läge där mycket händer på den nordamerikanska marknaden. Nya VD:n har en bra historik och känns som en kille som ska kunna lyfta Volvo.
Nik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat