Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-23, 13:56   #7
Sonny
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

Antar att du testade strategin att boka oavgjort innan match och sedan gröna ut vid ett mål? Testade själv den taktiken när jag var ny på det här med betfair trading och det är en helt värdelös strategi. Oddset på oavgjort stiger inte tillräckligt mycket vid mål. Du tjänar troligtvis mer på att boka 0-0 innan match eftersom du då slipper risken att du inte hinner gröna ut vid mål innan motståndarlaget hinner kvittera.

Är det något jag också lärt mig så är det att de strategier som är mest marknadsförda på nätet, är också många gånger de sämsta. De allra bästa strategierna är nog många gånger inte lika exponerade och blir de sedan allt för exponerade ligger det också i sakens natur att strategierna inte blir lika lönsamma eftersom "alla" börjar använda samma strategi.

Själv skulle jag väldigt gärna få tips av folk på bra litteratur man kan läsa om betfair trading. Gärna litteratur från någon erkänd kille som faktiskt lever på att trada på betfair och som erbjuder strategier som faktiskt fungerar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
joppoe (+3)
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat