Ämne: NHL 25/3
Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-25, 16:49   #3
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 304
Sharp$: 5594


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

fistad av marleu inatt med 3,2 sekunder kvar att spela, annars hade det varit 2 nätter i rad med 4 satta, därav vågar jag mig på att skriva lite om nattens matcher;

Penguins å Devils känns hugget som stucket, Devils har väl nästan insett att post-season är out of reach nu och jag tror att deras surr kommer att lägga sig lite.. Penguins är otroligt skrappiga att spela emot och är nu 17-11-4 utan Crosby (och utan Malkin för nästan hela den tiden) inte illa.. man var dessutom bättre än ledande Philly borta inatt.. Jag tycker X:et kan vara värt en liten slant.
Finns säkert högre än 3.90 som jag har på min betsafe.

Jag tror Sabres har väldigt bra chans mot ett nästan avsågat och väldigt håglöst Florida som har jättesvårt att göra mål (0 på dem 2 senaste utan Weiss)..

1.70 på rak 1a.

Trashers mot Vancouver känns som ett överspel, bägge lagen har offensiver med kvalite och medans trashers nästan helt saknar defensivt skickliga backar och Vancouver är (dem står som injured på http://www.cbssports.com/nhl/injuries, men kan kanske spela ikväll?) utan defensivt skickliga backarna Edler och Alberts (dessutom saknas defensivt sklickliga Malholtra) så tror jag på ett överspel, Vancouver spelar för en Presidents trophy, sedinarna är stekheta och Trashers har inget att spela för direkt..

1.86 på Betsafe

Ottawa-Washington låter jag bli även om jag tror på Washington så tkr jag Ottawa har tajtat till spelet på sistone, vunnit 3 av 4 senaste varav 2 var emot lag som slåss om slutspel. Washington har imponerat mer defensivt än offensivt och saknar Ovie/Green/Arnott (enligt http://www.cbssports.com/nhl/injuries)...

Tampa - Carolina känns också jämn på förhand, 2 formsvaga lag där Carolina har mest att spela för men tampa hemmafördel.. dem senaste 4 matcherna lagen emellan har slutat med över 5,5 mål.. kanske är där man skall leta? Dock är det oftast mest försvarsspel som tränas efter en dålig stretch och jag gissar att coach Boucher gärna ser tampa drilla lite försvarsspel inför slutspelet. Står över då det kan gå lite hursom i denna med.

Alla odds kan säkert överträffas, så leta

GL!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU

Senast redigerad av tompa87 den 2011-03-25 klockan 16:50. Anledning: Weiss inte booth
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat