Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-04, 13:13   #121
iCash
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av papak Visa inlägg
Men likväl så gör ni exakt samma sak som ROK även om det inte är i lika stor utsträckning och motiven enligt er inte är likadana. Ärligt talat så trodde jag aldrig ni skulle bli en sida som är beroende av affiliate pengarna för att betala för hosting osv. Med tanke på vad ni i crew tidigare sagt så trodde jag att ni skulle undersöka alla möjligheter till finansiering innan ni beslutade er för det alternativ som föraktades för några veckor sen när det bara var ROK höll på med det.
Ja och vi fortsätter att förakta samtliga sidor som som använder affiliates i förbindelse med att medvetet ge ut dåliga rekar för att sko sig på!

Ja, vi var väldigt naiva och tro att intresset för professionellt spel bara fanns i en skara runt 1000personer i "lilla" Sverige, den biten får vi äta upp och nu utforma samt prestera efter bästa förmåga.
En del i en hostgator server funkar inte för trycket, inte en odeland server heller så klivet upp till en stor jävel är ett måste.

Men, jag ska omedelbart ta ditt donations alternativ med en möjlighet till en reklamfri sida i betraktelse omedelbart.
Efter denna konversation så sätter vi även härmed punkt för denna diskussion då det framgår tankar från båda sidor och vi tar det hela i betraktelse och spinner vidare på lösningar för allas bästa!

__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat