Ämne: NHL 6/4
Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-06, 12:52   #7
mackyyy
 
mackyyys avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Malmö, Sthlm,
Inlägg: 551
Sharp$: 6326

NHL 2014/15
Stats: 83 - 122 - 11
ROI: 115.74%
Vinstprocent: 40.49%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tompa87 Visa inlägg
Brouwer har inte alls varit bra på slutet och motivationen att ta sig till slutspel + rutinen i Hawks laget känns som att det räcker.. Jag tror Chicago vinner idag. Anaheim har dessutom en svår hemmamatch mot stekheta SJ, vilket Chicago vet om och kan därmed ta ett gigantiskt kliv närmare slutspel vid seger här. Tror Devils vinner över nu avsågade Leafs .. Washington vinner med ett par puckar hemma mot Panthers.. Phx-La Underspel och SJ-Anaheim överspel.
Liksom övriga Hawks Pinsamma odds, Hawks är ofta övervärderade och det finns nada värde på deras sida i nattens match. Laget är också ett bevis på att det inte bara är att gå in och köra och "hoppas på att motivationen tar ut sin rätt". Förlust mot Bolts när laget var löjligt övervärderade(ML 1.56 @ pinnen exempelvis). Då spelade laget med kniven mot strupen, men var tama. Hawks gjorde även en dålig insats matchen före i Columbus, där de inte ens var värda poäng, men fick med sig två tack vare en handledare av Bickell från blålinjen med några minuter kvar och vinst efter straffar. Tappade då en 2-0-ledning och drog på sig onödiga utvisningar. Det var samma visa igår, och även om Quenneville var förbaskad över domarinsatsen så går det inte att tolerera att Toews tar en tripping i offensiv zon i ett kritiskt läge.

Nog tjatat, alla har olika åsikter. Min är att Hawks är övervärderade och det skulle inte förvåna mig om Blues kniper denna Återstår att se om jag lirar
mackyyy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat