Ämne: CL 5-6/4
Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-06, 17:02   #33
poja_90
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 94
Sharp$: 485
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Samtliga av de där matcherna har dock varit i gruppspelen om jag inte missminner mig och de hade liten för att inte säga ingen påverkan på Barcelonas resultat totalt i turneringen.

Barcelona skojade friskt med Arsenal i 2 matcher, slarvade bort segern på Emirates, men om allt är som en vanlig dag ska ju Barcelona vinna detta. Sen hur många måls skillnad det blir är upp till "ryssarnas" förmåga att producera och hålla tätt.
Det är korrekt att det var grupp spels matcher men det var dock inte på det sättet att det inte hade någon påverkan på barcelona i just grupp spelet.
Både barcelona och inter var ju illa ute då faktiskt de låg 3a samt 4a ett tag.
Det krävdes 1-2 vinster mot just inter för att ta sig vidare, vilket inte alltid kan vara så lätt eftersom det är ett storlag och mourinho tränade dem. Det var väl även det året som inter slog ut barca i semin och vann hem hela turneringen? det behövdes även att inte ett av de rysk/ukrainska lagen tog 2 vinster mot det ena laget, (Rubin låg nog 1a då om jag inte minns fel) för barcelona att kunna knipa första platsen.

Men ja, barcelona ska ju vara klara favoriter i denna match utan tvekan men värdet i att spela den matchen är låg då oddset ligger på 1.20 rak vinst.
Möjligt att det finns något annat spel med värde i men jag avstår då Shakhtar ändå har styrkan att skrälla, deras kontringar kan bli riktigt farliga mot ett högt försvarsspelande barca.
ifall jag spelar blir det nog som några andra nämnt i forumet att Båda lagen gör mål till ja, över 2.0 var det iaf.

Spelar istället United AH 0.25 till 2.08 ikväll.
Såg senaste matchen lagen emellan och United var ju det bättre laget men fick en orättvis straff emot sig vilket blev vändningen för chelsea.
Rooney har hittar formen igen och kommer vara avstängd i ligan vilket kommer att tända till för honom, hoppas jag.
poja_90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat