Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-07, 09:24   #16
Ljungan
 
Ljungans avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 4
Sharp$: 253


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag är tveksam till att Dahlbergs skada påverkar Gefles chanser att vinna hemmapremiären. Förra säsongen gjorde han noll mål på 28 matcher (12 som innermittfältare). Någon vidare passningsspelare är han inte heller vilket han visade som innermitt. Hans styrka är targetspelet och där finns det täckning i truppen.

Berggren eller Kapcevic ersätter och båda dessa herrar är bättre som target än som djupledslöpare. Berggren är den mest naturlige strikern men han har varit skadad och behöver matchträning. Kapcevic (3 mål på 10 matcher 2010, 7 inhopp)avgjorde gifs U21-match igår och borde ligga närmast en startplats. Det Gefle eventuellt förlorar i uppspelsfasen får man igen i straffområdet om Berggren spelar eller i anfallsspelet i övrigt om Kapcevic spelar då han med sin teknik kan lura sin back och skapa något på egen hand, vilket inte Dahlberg klarar av.

Norrköpings mittback Anders Wikström kommer hem till Gävle och kommer i vanlig ordning att vara övertänd. Risken för kort är överhängande och hittar jag bara något bolag som har odds på det kanske jag lägger ett litet spel på att han får syna ostskivan.
Ljungan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat