Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-27, 09:04   #139
Philjay
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Det valkas vår!


I Lund har Magnolierna börjat slå ut, och det är verkligen ett vår tecken! (ni som inte vet vad en Magnolia är bör kolla upp det!)
Solen har lyst på våra bleka kroppar i en hel vecka utan paus nu och man mår allmänt bra! Har på senaste tiden pluggat mkt, tränat mkt, kollat mkt fotboll (som liverpool supporter så är våren en bra tid ), samt umgåtts med nära och kära!
Har haft en flickvänn som fyllt 23, en morfar som fyllt 83 samt en storebror som fyller 24a om en vecka! Våren är helt klart en underbar tid, om vädret är som det är och har varit i april*JINX*.

I Lund är det Tentaperiod / Påsklov, de som varit duktiga och inte har någon tenta eftersig har en 3 veckors långt lov, medans vi lite mer slackers har en 3 veckors lång tentaperiod, Oh SNAP! Jag skulle skriva en tenta denna perioden, och den låg lykligtvis på första dagen under tentaperioden och mkt lyckligtvis INNAN Valborg, tycker verkligen synd om folket som ska skriva den 2a Maj etc..

Har precis satt igång flickvännen på lite plugg efter en timmas lång frukost på min riktigt vår/sommar-niciga balkong! Själv sitter man kvar och bara njuter av fågelsången, solen, ja allt de gröna osv.. Gud vad jag trivs med mig själv just nu!

Har som regel för mig själv att jag inte ska betta/spela ngt mer än små tv-pengar under tentaperioder, har efter erfarenhet märkt att det inte funkar! Går in på livescore var och varannan minut och tankarna ligger helt på andra håll än på just tentaplugget!

Nu över till fotboll!
Har under en längre till följt Lund SK och under senare tid även följt Kvibille bk. De spelar i division 4 Skåne östra respektive division 4 Halland! Lund har börajt säsongen lite halvtaskigt. Förlust i preimären mot seriefavoriterna Brantevik med 0-1, Lund dominerade dock spelet den matchen. De åkte ur DM mot ett division 5 lag, Löddeköping, i en match som kanske va det värsta jag sätt, 3-4 slutade det till löddeköping. Dock spelade Lund utan ett par ordinarie den matchen!
Senast Lund spelade va i måndes, det mot svåra hardeberga borta. Hardeberga började bra, eller rättaresagt, Lund började dåligt(en ovana nuförtiden??!) men jobbade sig in i matchen, i paus stog de 0-0 vilket iofs va ganska rättvist då Hadeberga hade en ribbträff och lund hade 2 frilägen samt 6 hörnor som alla blev farliga! När Lund gjorde 0-1 efter 15 min in i andra, så trodde jag mitt bett på X2 va säkert, då lund dominerade hela matchen och hade bara minuter senare 3(!) lägen där Hadebergas målvakt gör 3 fenomenala räddningar på mållinjen!
0-1 stod sig till 93e minuten då Hadeberga kvittera efter en mkt fin passning till en fristående anfallare. Matchen slutade 1-1, mitt spel satt och jag är glad att jag inte vågade mer än att spela X2 till låga 1.5.

Kvibilles Hemmadebut va mot Ränneslöv, Fick in 1an till 1.65 och la en max insats. Matchen slutade 7-0 och va hur säker som helst!

HBK, som är mitt lag i allsvenskan har som ni alla vet börjat mkt dåligt iår, iaf resultatmässigt! Har kollat på alla matcher förutom senaste mot trelleborg. Tycker det är ganska tråkigt att domare har börjat ta röda kort bara för att iår.. Och iaf när det är smålagen som HBK blir drabbade, sjukt va svenska fotbollsförbundet förstör! Hade ni haft Blåa ögon hade ni nog förstått vad jag mena.. Zamoras utvisning efter slaget på durmaz är kanske inte mkt att tala om, men durmaz överfall+strypgrepp är i MINA ögon 5 matchers avstängning + direkt rött, Den matchen förlorades där då hbk hade 0-1 borta mot MFF och dem hade totalt FÖRSTÖRT mamlös spel!
Hemma mot Gais visas joe sise ut efter 12 minuter av en tackling som är gult kort, verken mer eller mindre, Ni som tvekar, Kolla " http://www.fotbollskanalen.se/1.2100...artar_for_gais " om ni inte sätt utvisningen, En klassisk bensax, inga dubbar och verkligen inte ett rött kort.. HBK dominerade matchen trotts en man mindre fram till gais 0-1. då dog hbk samt zvirres röda kort e solklart!

Mot norrköping hade vi inte en suck, kul att se astrit ajera... då jag spela mot honom många gånger när jag va yngre, tror jag plockade hem 3 poäng varenda gång mot honom! Sen va ju han i liverpools academi och vände, synd att det inte lossna för honom där!

Kommer iaf fortsätta med att spela på de lägre divisionerna på nordicbet, spread hittar ni här " https://www.sharps.se/spreadsheet/7130 ".

Nu blir det att glassa lite mer till fågelsång i solen, snart får man väl styra upp dagen också!

Tack i förhand och hoppas ni gillade läsningen! Liverpool, mot femte platsen!
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat