Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-28, 06:47   #9
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Kul med lite respons...

Citat:
Ursprungligen postat av DamageINC Visa inlägg
Det är ju dock inte bara SvS som erbjuder odds på Melodifestivalen, jag tror att det säkert går att hitta en 10-15 bolag som gör det åtminstone. Det gör det hela lite mer genomförbart, men ändå extremt svårt.
Det kan vara ett alternativ och det ökar som du säger chanserna att lyckas även om det fortfarande ska mycket till, jag tror det stora problemet är att få till tillräckligt antal röster. Även om man kanske inte får samma odds hos alla bolag så kommer oddset troligen vara så pass högt att det genererar i vinst efter röstningskostnaderna.

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Några analyser görs inte. Analysen är redan gjord innan (läs flaggkonto) och det räcker för SS ska sänka. På odds över 10 ggr så får åtminstone jag inte in mer än första 500-hundringen. Mer än 1000 får jag inte in oavsett odds eller objekt.

Spelar flaggade konton så är min fasta övertygelse att spelet låses per automatik. Gjorde ett litet experiment för att om möjligt få in mer än 1000 spänn. Loggade in på ena burken och gjorde klart så det bara var sista klicket kvar. Sen tog jag mitt andra konto på andra datorn. Spelade laxen där och kastade mig över skrivbordet för att skicka in samma spel som jag tidigare förberett. Tog max 1 1/2 sekund mellan spelen men det var kört..
Intressant, det finns alltså stor risk att spelet förstörs omgående när någon flaggad person blev för ivrig och lassade in och dödade spelet för alla. Att oddset sänks behöver som jag sa inte innebära att chansen förvinner att få en fin vinst på det hela, får man ni 10 k / 100x odds sänkning så kommer man ju fortfarande få in mycket pengar och en stor vinst. Finns dessa typer av spel bara på nätet eller kan man spela de i en vanlig spelbutik också? I vilket fall som helst så bör man komma runt "flaggade" konton på ett eller annat sätt. Problemet är ju att få ett större antal personer att genomföra någonting över huvud taget, spelar ingen roll om det är super bra för alla, det finns alltid pantskallar som kommer ställa till det.

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Wagner, om 100 oflaggade konton lägger ett spel på 1000:- på det som Lazlo säger till ett odds på 500x.

Sedan är 1000 medlemmar här på Sharps med och splittar på insatsen, det blir 100:-/skalle och fortfarande 360:- i samtalskostnad, en kostnad på 460:-/person alltså och om allt går som det "ska" så plockar varje person ut 50.000:-.

Genomförbart eller icke?

Går ju att dra detta neråt hur långt som helst, vi kan säga 50 oflaggade konton också bara för att kolla, du som har koll på detta. Det blir en återbetalning på 25.000:- och då har varje medlem satsat totalt 410:-.
Sen kan man ju dra det åt andra hållet med, varje person kan rösta mer än 100 gånger, kanske 500 gånger, jag vet inte när röstningen öppnar, men om man matar som en tok så kan man säkert få in flera hundra röster via sms och telefon under programtiden om man nu inte kan rösta innan programmet startar.

Jag menar, säg att man får in 10 000 kr på spelet till 500x pengen, via 10 eller flera konton, det ger fortfarande en nettovinst på 454 000 kr efter röstningskostnaden, sen hur man får in rösterna och så många som ska dela på kakan är ju en annan fråga.

Hur känsligt kan det vara på en marknad som melodifestivalen, är 10 000 kr mer på ett bidrag något som är konstigt och skulle göra att bolagen voidar spelet? Är det inte möjligt att varje bidrag får en summa pengar av olika anledningar ändå så en skillnad på säg 10 k inte är något konstigt? 100 k skulle ju skrika, så det kanske va att ta i men 10-20-30 k kanske inte skulle väcka någon misstanke men ändå kunna generera i en väldigt stor vinst!? Sen kanske man kan få in 10 k på 5 olika bolag med odds från 100-500 ggr pengen, fortfarande stor och bra vinst, utan att det skulle verka konstigt.

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Men snälla Perfa, nu blir jag riktigt besviken på dig.

Spoiler:
2.5 Förbud mot syndikatspel
Syndikatspel, d.v.s. organiserad inlämning av spel som har till syfte att kringgå regler för maxinsats och/eller att öka vinstsannolikheten för viss Spelform, är inte tillåtet. Svenska Spel förbehåller sig rätten att spärra spel om misstanke om syndikatspel föreligger. Om syndikatspel påvisas berättigar spelet varken till vinst eller till återbetalning av insats.
https://svenskaspel.se/img/webb/allm...kor_110317.pdf


Även Lazlo borde veta bättre och får också ställa sig i skamvrån.
Haha du är ju bara för skön . För min del spelar det ingen roll hur jag vinner bara jag gör det, gärna mycket och enkelt såklart . Bolagen försöker råna oss alla, det är bara rätt att försöka slå tillbaka med alla möjliga medel

Senast redigerad av Lazlo den 2011-04-28 klockan 06:51.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat