Visa ett inlägg
Gammal 2011-04-29, 13:00   #53
kingscania
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kakan Visa inlägg
Med andra ord är inte Barca värre än andra lag att påpeka att de håller fairplay som något mycket viktigt.

Du skrev något i stil med att det var CL och att det var för jävla dåligt av domaren. Trodde du menade utvisningen, men det kanske var något annat som han gjorde som var för jävla dåligt. Vad i såna fall?

Det är störtlöjligt av Dani Alves att bli utburen när han absolut inte behöver bli det. Han överdriver för han vill påverka domaren liksom majoriteten av spelarna gör. Han fick själv varning i matchen i en "närkamp" där Di Maria ramlar framför honom utan någon kontakt. Det är ett givande och tagande i dessa stora matcher. Det är inte kul att se men det är som sagt något som alla håller på med. Att det blir fler situationer i den här matchen där man kan tycka att Barca-spelare överdriver kan ju ha något att göra med att de hade bollen hela tiden.
Avstängning i efterhand för filmingar låter jättebra i terorin men tror du det skulle funka i praktiken. Ska alla filmningar ge samma straff? Ska Alves få hårdare straff än t.ex. Di Maria i den här matchen för att hans filmning ledde till en utvisning? Ska alla filmningar straffas eller är vissa ok? Det skulle bli ett jävla videokollande och anmälningar mot i stort sett varenda spelare som medverkat i matchen. Vill vi ha det så?
Ger alla slag mot spelare samma straff? Ger alla fula tacklingar samma straff?

Frågan hur mycket videokollande det hade blivit efter hand. Vet du om att risken är vääääldigt stor för att "åka fast" så börjar nog spelarna även att anpassa sig efter detta.
Systemet finns ju redan inom ishockey....det är dock inte optimalt, utan man måste ha vettigt folk som sitter och bedömer detta, samtidigt som man har ett omfattande regelverk så att bedömningarna blir så likvärdiga som möjligt....
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat