Visa ett inlägg
Gammal 2011-05-09, 16:52   #6
Ljepoje
 
Ljepojes avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 102
Sharp$: 175

BetRush
Stats: 46 - 26 - 8
ROI: 102.61%
Vinstprocent: 64.00%

Standard

Citat:
Valsta Syrianska IK - Syrianska IF Kerburan
Odds: 3,10
Spelstopp: 19:00

Syrianska IF Kerburan - Minus i laget

Syrianska IF Kerburan kommer till Midgårdsvallen i avsaknad utav den avstängde vänster-backen A.Bergman, troligtvis flyttar Richard Hurlin eller Serop Budur ned från mittfältet & agerar försvarare.

Syrianska har heller inget vidare facit mot "Märstalaget" Valsta Syrianska IK då man under lagens fem möten endast vunnit en av dessa (i höstas år 2010).


Valsta Syrianska IK - Turbulent inledning av säsongen


Valsta Syrianska har haft en minst sagt tuff inledning av säsongen och är det enda laget i serien som står på noll inspelade poäng. 1-6 borta mot Dalkurd senast är långt ifrån imponerande siffror och elva insläppta på tre matcher tyder på att defensiven inte riktigt fungerat som man önskat.


Huvudtränaren Thomas Dahlberg lämnade sitt uppdrag redan efter omgång två då han inte accepterade Valstaledningens förslag som gick ut på att Dahlberg skulle degraderas till assistent åt tidigare andretränaren Kerim Karademir. Enligt uppgift så ska Dahlberg och Karademir haft flertalet heta dispyter och till nättidningen marsta.nu så kommenterar Dahlberg att hans och andretränaren Karademirs syn på fotboll är väldigt olika:
- Det handlar inte om resultat utan brist på respekt mot spelare och hur man behandlar varandra. I min värld jobbar man tillsammans. Vi har olika syn, jag och Kerim. Jag anser att spelarna på planen ska kunna korrigera sina misstag. Att konstant skrika och styra med fjärrkontroll fungerar inte för mig.

Märstalaget tränas numera av Robert Elfgren som tidigare varit assisterande i Brommapojkarna. Elfgren's Valsta Syrianska har tappat flera tongivande spelare från fjolårets trupp och man har främst försökt att ersätta dessa med spelare från den egna ungdomsverksamheten. Man har en stark målvaktsuppsättning i Anton Cederling och Gabriel Bulut där den målvakt som spelar är viktig för lagets defensiv. Offensiven byggs ofta kring tekniske Sunday Abohwo som inför måndagens möte med Syrianska IF haft vissa skadeproblem och är osäker till spel.
__________________
RADIO P3 :: " Lättast att spela bort pengar hos Svenska Spel "
Ljepoje är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat