Visa ett inlägg
Gammal 2011-05-28, 02:28   #1
DamageINC
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Hockeyallsvenskan 2011/2012 Outrights


Japp, redan såhär innan sommaren ens har börjat har ett fåtal bolag redan släppt oddsen för HA 11/12. Syftet med denna tråd är att om man märker att ett bolag släppt sina odds då dela med sig av detta till oss övriga intresserade (möjligtvis bara jag ) eftersom det skulle vara någorlunda tröttsamt att kolla varenda bolag varje dag.

Mitt intresse personligen ligger i jag hoppas att något bolag kommer släppa ett vinnarodds på Leksands IF till omkring 5.00 vilket jag isåfall kommer spela direkt. Jag är såklart väldigt färgad som supporter, men LIF med Tjockis-Salo (vore oerhört komiskt om han värvade Ledin någon gång ) i spetsen har värvat klart intressant hittills i år med tydliga poänggörare och vassare spets än förra årets ganska misslyckade säsong. Samtidigt gör Malmö en storsatsning i Skåne vilket borde få bolagen att pressa ner oddset på dem som favoriter vilket såklart gynnar oddset på Leksand. Personligen tror jag inte riktigt att Malmös satsning kommer bära så långt som serieseger första året då de kommer mönstra ett i stora drag nytt lag bestående av stjärnspelare (med allsvenska mått mätt). Chansen att de precis som förra stjärn-MIF (innan babyhawks) kan ha svårt att hålla fokus under den långa vinterns alla bortamatcher i avkrokar som Oskarshamn och Karlskoga känns rimligt stor. I övrigt är Örebro och Rögle också att räkna med i toppstriden.

De bolag jag sett som släppt odds hittills är Betsafe och Unibet. Betsafes odds på 4.25 finner jag något intressant, men hoppas och tror på högre släpp under sommaren. Oddsen för topplagen är som följer:

..........LAG..........Betsafe....Unibet
Malmö Redhawks....2,75........3,00
Örebro HK.............4,25........5,00
Leksands IF...........4,25........3,00
Rögle BK...............8,00.........7,50
Södertälje SK........8,00........10,00
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end

Senast redigerad av DamageINC den 2011-05-28 klockan 02:43.
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat