Visa ett inlägg
Gammal 2011-06-08, 13:18   #72
eddieh
 
eddiehs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 266
Sharp$: 1732

No Brakes
Stats: 302 - 276 - 12
ROI: 116.75%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Klipp från annan tråd. http://<div style="margin:20px; marg...</div> </div>
Spoiler:


Sparar för min egen skull om jag skulle bli senil på äldre dar och behöver uppdatera hårddisken.

06:30-7:30 vaknar jag vanligtvis. Tar lite frukt och slösurfar en stund före morgonrundan. Kommer in duschar och äter en enkel frukost. Yoghurt med lite frysta bär som består av hallon, blåbär och jordgubbe. På andra halvan av tallriken strör vi musli, krossat linfrö och hackade pistagenötter. 3 sorters bröd från http://lacasita.nu/ och http://www.trillermat.se/. Lite blandat pålägg efter tycke och smak. Min smak är kryddost - philadelphiaost med pepparsalami - samma ost med marmelad och två sorter räcker till vardags.

Till det ska vi ha en skål med färsk skivad frukt och det varierar lite efter säsong. Just nu blir det ananas, mango och jordgubbar http://www.ulvagubben.se/. En kopp te också så är man nöjd för stunden. Premiär för Ulva just i dag och 40 spänn för 300 gram klämde dom i med. Ju kortare väg från odlare till butik desto dyrare pris som bekant!

Cirkus 10:00 Ja då är det dags att fälla upp parasollet på balkongen och läsa morgontidningen. Det brukar ta 3 timmar från det jag klivit upp tills jag är klar med morgonbestyren. Som det ser ut i dom flesta familjer antar jag.

Sen är det dags för dagens höjdpunkt. Sova en stund efter en slitsam morgon så att man orkar med resten av programmet. När man vaknar får man vrida sängen och softa vidare så man är peppad inför lunch bestyren.

13:30 Kliver vi upp och gör oss i ordning för lunch. Äts vanligtvis på lokal och då blir det 20 minuters rask promenad både före och efter maten.

15-15:30 kommer hem och kokar lite te som intas framför teven.

15:30-17:00 Ledig tid.

17:00 Nu har solen kommit runt huset och då öppnar vi fönstret i vardagsrummet och fäller ut solstolen. Läser lite bok och sen så brukar man slumra till en stund.

19:00 Dags att gå hem från beachen. Time för nästa runda i parken och runt 20 så blir det middag med tanten. Efter det te och lite tv innan hon går och lägger sig kring 22. Efter det är man ensam med den man älskar mest av allt - sig själv.

22-02 egentid. Då pendlar man mellan teven och datorn. Vanligtvis får man trimma hjärncellerna med lite mörkpoker. Runt midnatt blir det nattrunda och så avslutas dygnet kring 02 och lite drygt det ibland.

Så ni som trodde att jag bara slappa om dagarna får allt tänka om.


Hmm,tror bestämt att Herr Wagner kan jämföras med kända bloggare såsom C.Perelli,P.Wahlgren,Blondinbella mfl,när det kommer till smygreklam.

Hursom,trevlig läsning,trodde inte att du var en sådan hurtbulle.
eddieh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat