Visa ett inlägg
Gammal 2011-06-09, 13:10   #2
Piturek
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 409
Sharp$: 3509
Standard

Snyggt att du lirar denna Robin. La spelet redan igår till 2.42 @ pinnen. Känns tryggt att du tror på denna så pass att du skriver en rek.

Jag såg faktiskt Polens match mot Argentina, och som du säger var spelet inte så märkvärdigt. "The magnificent win" var nog mer vikten av seger för polackerna. Hade de förlorat var risken stor att de skulle åka ner ett snäpp i seedningen inför kommande VM-kval lottning, från korg 4, till 5 (av 6). Därför var det inte vilken träningsmatch som helst för polackerna.

Polens stora bekymmer ligger i backlinjen. Nykomponerad och osäker, framförallt önskas nya mittbackar. Högersidan är lagets styrka, med tyska mästarna Piszczek och Blaszczykowski som understödjer varandra väl - och samspelet med den tredje Dortmundspelaren Lewandowski är ypperligt. Nåt mål framåt bör produceras.

Frankrike behöver väl knappast presenteras mer än vad Robin gjort. Martin är mycket spännande och satte två av kassarna mot Ukraina om jag minns rätt. Snigelätarna kommer garanteras orsaka proble för Polens backlinje och ett överspel är mycket, mycket troligt!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
RobinD (+10)
Piturek är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat