Visa ett inlägg
Gammal 2011-07-02, 16:42   #1
zoizo
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 10
Sharp$: 21
Standard

U17-VM Japan - Brasilien


Japan - Brasilien kvartsfinal 7/04 - 01:00

Japan gick jag emot senast då jag inte riktigt trodde att de kunde upprepa det fina spelet som de hade i gruppspelet. Oj vad fel jag fick! Japanerna har nu visat att de klarar av vilka spelare, spelsätt och inte minst länder med denna årskull. Tränaren är stenhård och kräver allt av varje spelare. Eller vad sägs om att vissa spelare blev utskälda efter den snygga 3-1-segern mot Argentina i gruppspelet..?
Japan är det lag, tillsammans med Uzbekistan, som har överraskat OCH övertygat mest i detta VM. Lagets spelskicklighet är vassare än vilket annat lag som helst och det kan liknas vid en "light variant" av Barcelona.

Brasilien har inte alls sett så vassa ut i sina matcher. Alla vet att de besitter en riktigt hög högstanivå och att det finns klasspelare på varje position x2. En spelare som Leo skulle ha varit ledande i vilket lag som helst och något konstigt är det att han knappt har fått chansen i Brasilien. Han kom dock in i åttondelen mot Ecuador och då fick han nicka in en balja.
Brasilien har enormt mycket att bevisa och spelet hittills duger absolut inte om de ska ta sig vidare!

Analys: Japan körde fullständigt över Frankrike i gruppspelet. Frankrike som i sen tur avfärdade Elfenbenskusten i åttondelen. Samma elfenben vann "nästan" mot Brasilien i gruppspelet. Brassarna kviterade med matchens absolut sista spark. Ni förstår kanske vart jag vill komma? Japanerna har mött några riktiga tungviktare och gått segrande ur dessa med enorm hyllningar som följd. Deras åttondel mot Nya Zeeland ska vi inte ens prata om... okej då. Vilket utskåpning! 6-0 WOOoohoo
Japan har bevisat vad de kan men är absolut inte nöjda med det. De ska vinna hela turneringen och som laget spelar har de ganska goda chanser att lyckas.

Brasilien hade tur i deras inledande match mot Danmark där danskarna var bättre i första men brassarna fick ett snöpligt 1-0 innan paus. Sen mot Australien avgjorde laget sent (1-0) och efterföljande krysset mot Elfenbenskusten var röta. I kvartsfinalen stod Ecuador för motståndet och brassarna ska vara väldigt nöjda över att lyckats försvara sin 1-0-ledning. Motståndarna hade väldigt många och varliga chanser att kvittera. Istället lyckades inhopparen Leo avgöra på nick i slutet. Som ni hör har det inte varit någon enkel resa för brassarna som helt fått avstå klacksparkar och (nästan) målgester.

Inför dagens oddsättning var jag riktigt spänd. Jag förstod att det skulle dimpa ner överodds på Japan. Mycket riktigt blev det så! Nu pratar vi inte om några larviga överodds, utan snarare brutala!
Det har funnits odds på 6.00 på raka ettan men det försvann ganska snabbt. Nu ligger de högsta på 5.00 på singelettan. Det är ändå inte det bästa spelet! Utan det bästa spelet hittar du/ni på Sportingbet. Deras DNB-odds (draw-no-bet, pengarna tillbaka vid kryss) sticker ut ännu mer. Oddset är hela 3.75!! Om man lägger ihop deras etta (5.00) och kryss (3.40) blir oddset 3.539 på DNB. Nu har de missat och oddset är jämförbart med 5.00 på ettan och 4.00 på kryss. Dvs. Marknadshögt på både ettan OCH kryss.

Jag anser att det är 50/50 i matchen. Eller just nu väger det över till Japans fördel men jag räknar aldrig bort brassarna så därför ger jag Japan "bara" 50%.

Dunderspel! Japan - Brasilien DNB 1 @ 3.75 Sportingbet
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fake (+1)
zoizo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat