Visa ett inlägg
Gammal 2011-07-06, 15:00   #75
trilion
 
trilions avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 177
Sharp$: 760


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ja, Serie A gar battre. Copa Amerika far vanta for min del...

Matcher spelas inatt och jag har valt hela 4 tipps. Skulle de ga nagorlunda sa tar jag aven de sista matcherna imorgon.

Ogiltigt spel-ID: 433309



Avai.. ligger nast sist och har plockat endast 2 poang pa de forsta 5 matcherna. Maaan va sa nara att ta sin forsta 3 poangare i forra matchen men en sen kvittering pa overtid gjorde de till 2-2. Bahia som tryckte sonder Corinthians totalt och gamle MFFaren junior va nara flera ganger. Men nu ar det dags for Avai att ta sin forsta 3 poangare. Sa daliga ar dom inte och trycket pa hemmaplan kommer att hjalpa dom.

Ogiltigt spel-ID: 433334



Som jag namnde i forra omgangen sa ar det nu Cruzeiro ska ta klivet upp i de hogre regionerna dar dom ska vara. Man moter idag ett svagt Gremio som hade det oerhort tufft mot Avai i forra omgangen och fick aven ett rott kort och en gubbe avstangd. Hemmaplan, finfin bortavinst med 3-0 och ett skadefritt Cruzeiro ska kunna sla ner sin motstandare idag.

Ogiltigt spel-ID: 433315



Ceara har faktiskt trots sni tabellplacering imponerat pa hemmaplan i mina ogon. Det skulle ha varit en vinst mot Sao Paulo men en missad straff och ett baklangesmal forstorde det. En faktiskt bra defensiv men lite krangilgare offensiv gor dett till ett helt okej lag. Atletico MG som inte vunnit pa ett tag nu ska forsoka ta ner ett Ceara idag men jag tror inte det behover betyda mal.

Ogiltigt spel-ID: 433333



Ni som sett Corinthians kanske vet lite hur de fungerar?
Som Coritnhians fan vet jag att deras taktik gar ut pa att ha en ledning och sedan gora allt for att halla den. Lite mer europeiskt kanske? Vasco som har rasat lite efter den fina starten kommer gor allt for att bara fa med sig poang fran Corinthians hemmaplan Pacaembu. Malsnalt?


Vi far hoppas!

GL
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
yertle (+1)
trilion är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat