Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-06, 20:40   #7
Fordie
 
Fordies avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Behandlingshem
Inlägg: 95
Sharp$: 130

Fordies Spel
Stats: 31 - 34 - 5
ROI: 171.86%
Vinstprocent: 47.69%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Lycka till, tar emot dock att önska någon med spelberoende lycka till inom spel. Varför skulle du behärska detta och inte tilta? Är detta verkligen genomtänkt?
Ja, vad svarar man på detta. "Jag är inte spelberoende" säger väl alla speltorskar.

Nejdå, jag har väldigt bra självinstinkt, har fått mycket beröm av min läkare och han borde ha bra koll då han är överläkare på akademiska.
Jag vet att jag spelar lite mycket och har senaste två veckorna inte spelat för mer än 50kr pga detta och så fort det eskalerar känner jag att "Nej, nu är det på väg åt fel håll".

Jag spelar endast för att det är roligt (och det är ju tråkigt att förlora pengar) och kommer alltid att göra det. Den dagen det inte längre är roligt att spela utan jag bara gör det för pengarna (som det blev med pokern efter 4 år) så kommer jag sluta (som jag gjort med pokern).

Den stora skillnaden mellan poker och betting är väl att när jag spelade poker och verkligen jättetiltade så var det bara köpa in hela bankrullen på för höga nivåer och sen satt jag oftast och tröck all in så fort jag fick en hand (i omaha kan man i princip spela 50% pfr och ändå vinna - ifrågasätt om ni vill men jag har då gjort det över 100 000 händer).
I betting är det helt annat, speciellt just nu då jag varken har internetbank, visa och neteller och moneybookerskontona står tomma.
Jag spelar således hos svenska spels ombud.
Och även när jag fixar tillbaka mitt visa kommer det inte kunna gå via impuls som det sågärna gör när man har ADHD. Förlorar jag en match och blir förbannad över det så krävs det eftertanke att välja vilken match jag ska sätta alla mina pengar på etc.
Sen har jag alltid, sen jag började spela poker, alltid spelat med väldigt tajt bankrulle, kanske 20-30 inköp, och dessutom på ett högvariansspel som omaha är, där man rekommenderas att ha minst 100 inköp, därför har i princip varje all-in förlust tiltat mig.
Jag kommer hålla stenhårt på 1-5 "unit" (inbillar jag mig iaf), aldrig över 10% iallafall och förmodligen inte ens så mycket.

Ja, detta långa försvarstal är ju som ett bevis på att jag är spelberoende, annars hade jag inte behövt förneka det med så mycket text.
Men jag vill bara skriva hur jag ser på sportsbetting, jämfört med poker.
Min största svaghet kommer ligga i att nordicbet som jag tänkte börja på, har en väldigt skön pokerklient.
Jag måste kontakta dom och fråga om jag kan få bli spärrad på microgaming-nätverket, för annars kommer jag spela bort mina vinster på poker.

Som slutord vill jag bara säga att ja, jag erkänner att jag har en beroendepersonlighet. Men jag har sagt till mig själv att aldrig låna mer än 20kr för att spela och har hållt det i 4 månader. Nu ska jag satsa på att inte låna över huvud taget. Men det blir lätt så om man hittat ett spel man vill lira och kanske inte vill splitta 500 när man har 80. Aja.

Tack iaf för lyckönskningen, jag tror att med eran hjälp kan jag både bli en vinnande spelare, hålla i mina vinster och även se upp för att fastna i ett beroende.
Därför vädjar jag er att om ni ser att jag börjar slänga in spel varje dag så säg till och fråga hur

Oj, skrev detta för flera timmar sen, råkade trycka förhandsgranska och inte skicka. Nåja.

// Fordie
Fordie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat