Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-10, 18:26   #35
Fordie
 
Fordies avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Behandlingshem
Inlägg: 95
Sharp$: 130

Fordies Spel
Stats: 31 - 34 - 5
ROI: 171.86%
Vinstprocent: 47.69%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Kul att du hittat hem - det handlar ju mycket om det för alla människor, men än mer för beroendepersonligheter...

Det märks att du har ett stort behov utav bekräftelse och det får man ju här, så länge det går bra på spelet eller man har något vettigt att säga... Det får man ju även i missbrukarkretsar och "kaka söker maka" och hela den grejen...

Angående detta med att lägga rekar - läs på om hur dessa skall se ut, ungefär och lägg sedan ut dina egna så kan du snabbare lära dig via exempelvis feedback...

Lycka till!



/Badass
Kul att du kunde ta dig i kragen och skriva ett moget inlägg, kudos för det!

Ja, absolut är det så. Man söker ju hela tiden bekräftelse, och även fast jag lärt mig hantera min ADHD så är dom mest framstående dragen som jag har kvar, ett stort bekräftelsebehov och behov av konstans stimulans, samt att jag är lite av en dramaqueen.

Innan var mitt "hem" flashback, folk hyllade ju mig högt när jag satt och drog i mig dödliga doser men fortfarande kunde skriva rent. Nu besöker jag nästan aldrig flashback, tragiskt jävla forum (te.x. när dom satt och hejade fram killen som tog sitt liv i webcam, wtf?) Tycker inte man ska främja missbruk, destruktivt beteende m.m vilket är standard på flashback. Och 90% av dom registrerade efter 2005 är ju kompletta idioter som tror att forumet går ut på att bete sig så illa som möjligt mot alla. Stämningen där är verkligen piss. Usch, mår dåligt bara av blotta tanken vad kiddsen gjort med forumet.

Det kommer dröja långtid innan jag lägger ut någon riktig rek. Några smårekar alternativt berätta vad mina källor/släktingar berättat kommer jag nog skriva om. Men jag vill visa mig vara vinnande inom hockeyn och verkligen veta att jag har koll på ALLT innan jag lägger ut någon rek.
Men jag ska absolut läsa på om detta, känner att det är rätt mycket jag behöver läsa på om (värdeodds, lite mer om hur spreadsheet är, reglerna [om det finns några specifika, har aldrig läst några regler utan hållt mig till sunt förnuft och klarat mig 10 år på det] och sen läsa på lite om vilka betalningsmetoder som är bäst etc... Mycket kvar att lära innan jag kan kalla mig en "sharp" )

Tack så mycket!

// Fordie
__________________
Vem har sagt att seriöst spel måste vara dyrt? - Snälla! Citera inte mina spel.

Speldagbok:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fordie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat