Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-15, 23:32   #70
Fordie
 
Fordies avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Behandlingshem
Inlägg: 95
Sharp$: 130

Fordies Spel
Stats: 31 - 34 - 5
ROI: 171.86%
Vinstprocent: 47.69%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eddieh Visa inlägg
Mycket spel blir det...

Hur var det med den där budgeten på 200 kr/mån som du skrev om i början?Känns som att det hela håller på att gå över styr.Elva matcher på en och samma dag,är det verkligen så klokt?Och så en Lunchdubbel på det?

Om du nu känner att du har stenkoll på finska ligan,skippa allt annat skit och fokusera på det istället.Man behöver inte spela varje dag...
200kr/mån? Var har du läst det?

Jag har satt en programmerad spärr i nordicbets programvara att inte låta mig spela mer än 250kr per dygn vilket är ungefär lagom, även om jag önskat att jag hade kunnat ställa in det på typ 150.

Att det blev så många matcher idag vara bara för jag läste lite fel när jag hade klickat i 5st matcher och tröck i 20kr, på något sätt fick jag för mig att jag spelat för 20kr på alla 5 matcher men ändå bara betalat 20kr.
30 min sömn gör en fuckad i skallen.

Lunchdubbel 32kr med mina turnummer har jag kört länge.

Men jag håller med, tänker inte förneka att idag kändes det som att det höll på att eskalera, jag satte in 300kr först som jag spelade dom där matcherna för, sen satte jag in 1000kr till och hade jag inte varit ansvarig och sett upp hade jag spelat bort allt det. Jag laddade tom ner pokerklienten och tänkte "20 eur har jag råd att leka bort", men dom 20 eur hade blivit 2000 eur som jag sedan gulat i en hand som alltid.

Jag kanske inte har skrivit det, men topptipset, stryktipset, eu och pp ligger helt utanför denna dagbok och skriver bara in vid vinst och kommer även "halvreka" när jag känner mig säker. Men själva spelen är ingenting jag räknar varken till eller från rullen. Samma gäller mina 3x3 hästar. Det är sånt där "ah, en av mina hästar är favorit i två lopp, in med degen!"

Men ska ändå passa på att tacka dig, för din mening var ju att påminna mig om mina regler misstänker jag, och det är bra, för det får inte eskalera, då jag denna gång vill lägga ner 2-3 år på att se om jag har dom skilsen i bl.a. elitserien som jag själv tror att jag har.
Jag funderar på att höja min gräns från 50-100kr/dag till 200kr/dag, men då lirar jag för 10% av rullen, men det är ju uppdelat på minst 5 spel = 2% så borde vara korrekt? Eller?

//Fordie
__________________
Vem har sagt att seriöst spel måste vara dyrt? - Snälla! Citera inte mina spel.

Speldagbok:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fordie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat