Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-16, 23:53   #79
Fordie
 
Fordies avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Behandlingshem
Inlägg: 95
Sharp$: 130

Fordies Spel
Stats: 31 - 34 - 5
ROI: 171.86%
Vinstprocent: 47.69%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rejs Visa inlägg
Intressant att få en inblick en spelberoendes vardag.
För du har verkligen problem att lösa, hoppas du kommer in ett spelsätt som du klarar av...
Tack, om du inte är ironisk.



Jag erkänner att jag är beroende, trots mina gränser osv (ni ser ju hur lätt jag skiter i det), men jag försöker hålla mig så nära gränsen som möjligt och det faktum att jag är medveten om att jag har en beroendesjukdom gör ju det hela mycket lättare att tänka efter.

Jag har diagnos "grov beroendepersonlighet", vet inte om det skiljer något mellan beroendepersonlighet och beroendesjukdom men googlat lite på beroendesjukdom och beroendepersonlighet och det är beroendesjukdom jag har om något.

Jag har inte sund inställning till något; mat äter jag när jag känner för det, kan gå 2-3 veckor utan att jag äter, lever på kaffe, mjölk, saft.
Kan komma perioder då jag äter som fan, hela tiden, helst så mycket socker som möjligt.
Jag dricker 20-30 koppar kaffe om dagen, har försökt sänka till 5 om dagen och det håller 2 dagar.
Jag började träna och körde träningscykel, muay thai etc.
Som tur var sa mina trasiga knän ifrån och jag kunde inte fortsätta, men enda jag tänkte på var nästa träningspass och jag kunde gå upp 2-3 på natten för att cykla. Det blev kaos.

Har inte haft sex på typ en månad nu, känner inget sug alls och kan se porrfilm som om det vore en tutorial för nånting, helt ointressant. Men när jag hade permis och var med mitt ex höll vi på från morgon till kväll (mina meds gör så jag får kämpa hårt och länge för att kunna komma och oftast gör jag det inte alls)

Idag och igår har jag tagit mer droger än under alla 4 månader på behandlingshemmet, när jag åker tillbaka kommer jag gå tillbaka till det vanliga och inte märka nånting.

Spelet ser du ju själv. Sen lämnar jag in topptipset-rader, powerplay osv.
Under alla 4 månader har jag lånat en 20 här och en 20 där av folk för att kunna köra 16-32-54 rader på topptipset. Räknar man lite kort 20kr 3 gånger i veckan i 4 månader så blir det en rätt soft summa. Jag är tvärberoende.

Vad jag är beroende av är kicken. Och att gå från att inte äta alls till att äta så jag går upp från 70 till 110 (jag gick som ex. upp 16kg första 8v på behandlingen, utan att ens äta något!). Men även det är kickar, behöver liksom inte vara direkta kickar, utan även kommande kickar är en kick i sig.

Bästa beroendet jag har är adrenalinberoendet. Billigast, minst skadligt och roligt. Dvs bil. Snabb jävla bil. Ut på natten efter en enslig väg och bara få ut mina känslor genom turbon. DET gör mig lugn för flera månader framöver.

Nåja, funderar nästan på att ta bort detta inlägg, har ingenting med spel att göra, synd att man inte kan göra "spoiler".

Men som sagt, jag erkänner; jag är beroende, men med er hjälp tror jag att jag kan sköta detta rätt snyggt och jag uppskattar enormt när ni säger att jag nu spelat lite mycket. För i mina ögon har jag bara spelat för en hundring för mycket och blir sur över att jag nått min gräns för jag inte alls spelat så mycket, så kollar man på levande spel och ser att man har 400 levande.



Hoppas mod låter detta inlägg vara kvar. Kan vara läsvärt för många människor.
Kolla länken, jag skriver den igen: http://www.rodafjadern.se/t_resource_13.php?page=11

Och citerar första raden
Citat:
Ursprungligen postat av Rödafjädern
Beroendesjukdomar är ett av de största hälsoproblemen idag och är orsak till flera tusen dödsfall om året. Sjukdomen kostar samhället 27 miljarder kronor årligen.
Nu återgår vi till spelsnacket!

Har vunnit en hel del. Trots att jag tagit ut mina 2000kr (ok, erkänner, jag satte in 2300 för att kunna förlora 300kr utan att ha förlorat, men jag vann ju massa istället ) så har jag 1400kr + 300kr levande. Det måste vara sjuk +varians och jag måste sluta tänka att jag nu spelar för gratispengar för det har verkligen fastnat i mitt huvud att jag spelat ihop 1500 på två dagar med 20or och 50lappar. Kommer aldrig kunna hålla samma tempo och måste inse att detta är en JÄTTESTOR upswing som aldrig händer igen.

Nu ska jag sluta skriva trams.
Ska lägga upp mina spel, så ni får se.

Må väl mina vänner.

/Fordie
__________________
Vem har sagt att seriöst spel måste vara dyrt? - Snälla! Citera inte mina spel.

Speldagbok:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
htsolna08 (+1), Fyran (+5)
Fordie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat