Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-18, 01:22   #64
DamageINC
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fishjutta Visa inlägg
Jag kör runt på några olika men kör oftast minsta insats alla rader. Ibland kör jag mellan 5-15rader beroende på vad freespinsen gav. Kör aldrig blackjack el roulette. Känner jag att en automat ger mycket vinster stannar jag på den tills det börjar avta. Min absoluta favorit är Spellcast då iaf jag vinner ganska många stora vinster på den, flera gånger vunnit runt 100euro med minsta insats och kör antingen alla rader el hälften på den. Kör även dom spelen som har Scatter istället för bonusspel nästan alltid.

Dom jag kör mest och tycker det är lättast att omsätta på är: Flowers, Frankenstein, Spellcast, Egyptian Heroes, Wild Witches, Secret of horus samt några till.

Tips är att köra automater med scatter alltså freespins istället för bonusspel, vissa med bägge såsom secret code är ganska bra dock. Även spel med mycket Wildsymboler är bra för omsättning.

Vann 0,2 på megafortune på både unibet och bettson igår, då spelade jag 5rader minsta på flowers på bägge o fick ut 50kr samt 70kr fastän jag bara vann ca 2kr på freespinsen. Detta tack vare att jag fick freespinsspelet på bägge och sen va det typ omsatt någon minut senare. Hoppas detta hjälpte lite iaf
Av de automater på Betsson (NetEnt) som de skriver ut utdelningen på (lite över hälften uppskattningsvis) är dock Devils Delight den med högst utdelningsprocent. 97.6% om jag inte missminner mig.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng