Visa ett inlägg
Gammal 2011-08-28, 01:06   #79
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shell Peppe Visa inlägg
Visste väl att du lurkade omkring här, jag tror inte för ett ögonblick att anekdoterna sinat. Du lär väl som alla oss andra medelålders män inmundigat lite för mycket rusdryck så här på fredagsmys kvällen & fick vips prestationsångest & hänvisade till krusbär & hallon tramset istället skärpning!

Jo visst har jag det. Men det var många år sen.

Och en anekdot dök också upp. Hade en gammal anslagstavla som hängt med sen ungdomsåren. Till slut ledsna kärringen på skräpet och jag hade väl inga direkta invändningar. Ner med skiten alltså men först rensa bort bråten som satt upphängt på tavlan.

När jag plocka bort ett gammalt vykort så singlade ett par rosa lappar ned på golvet. Ingen tvekan om vad det var för något då man hanterat tusentals genom åren. Två bongar på oddset alltså och 500 kr styck. Plocka upp skiten och upptäckte att dom var flera år gamla. Ner med lapparna i papperskorgen alltså..men vänta nu. Drygt 10 ggr i odds och jag måste ju kolla hur det gått, nyfiken som man är. Var ju inte helt lätt men till slut fick jag fram resultatet på alla 3 matcherna. Jo då, det var ju "vinst" på bongarna. Vad gör man nu då?

Jag slänger ihop ett snyftbrev och skickar in det ihop med lapparna så får vi se hur det går. Skrev i kärringens namn (psykologi) och drog på om fattigdom och allmän vedermöda. Inte helt sant men det lät för djävla bra och det var ju juletider och allt. Inga problem alls och pengarna kom som ett brev på posten. Visserligen var pengarna från året det gällde utdelade för länge sen, men SS tog väl av årets bortglömda pengar. Bättre dela ut till någon med kvitto än utan resonerade dom väl. Det var ju inte 10 lök som försvann ur statskassan utan ur potten för icke utlämnade vinster och dom pengarna ska spelarkåren ändå få tillbaka.

Vad gjorde bongarna på anslagstavlan då? Jo jag hade väl åkt iväg på semester och då stuvades allt ner i bankfacket. Dom där bongarna var väl tänkt som ute fall att pengar innan jag kom ner i källaren på banken. Tydligen klarade jag mig fram till stora uthämtningen och backupen som satt gömt bakom ett vykort glömdes bort.

Bra så Peppe?
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Stekel (+2), eddieh (+1), performance (+2), Soap (+1), Shell Peppe (+8), smak (+2), dNa (+5)
Wagner är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat