Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-03, 16:31   #936
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Häftig V75-omgång idag!

Svanstedt hade väl blivit idiotförklarad om han blivit fast i rygg ledaren med Mellby Sambuca, men det löste sig.

Tyskdamen lyckades vinna treåringsloppet (lite överraskande för mig) och var värd den segern.

Sebastian var jävligt bra och det var lite snöpligt att han inte fick vara först den här gången heller. Ingen skugga över Timetosaygoodbye heller som gått ganska bra i hårda lopp hela året och var lite bortglömd idag.

Kul upplopp även i klass 2 där Untersteiner visar att han är, enligt mig, en av de bästa kuskarna i landet trots att han är lärling. Det där regelverket bör de göra om för övrigt, såna som Tillman, Untersteiner och Haugstad ska inte få vara med i lärlingslopp längre.

Sjuka sista 300 i lärlingsloppet! Spelarna har verkligen fog för att tycka det är svårlöst med de här loppen, smålurigt att köra det där i badkaret.

Mack Pointer spets och slut och köhästarna stekta precis som jag hade hoppats när det inte blev någon värre spetskörning!

Nahar otroligt häftig att se på men Covington Ås höll också överraskande bra tycker jag, trodde han skulle kasta in handduken redan 300 kvar som loppet blev kört men han var heroisk!

Imorrn tänkte jag inte lägga något mer spel, men jag ser att Sacha Du Varlet, som imponerat grymt senaste tre starterna, står väldigt högt så det blir ett vinnarspel där också! Jag tror han kommer hävda sig ända upp i silver och mosar alla här, möjligen undantaget en felfri Atlas Boko (men den är ju osäker + att Ludde kör så galopprisken är väl en bra bit över 50%).

2011-09-04 14:40JSacha Du Varlet V ANNAT 3 4.000


I derbyt tror jag en hel del på Kadett C.D., tvåan näst senast stärker upp oddset och han var naturligtvis inte formtoppad då utan det är nu det gäller. Loppet är dock väldigt svårkört på förhand och jag ser inget värde i vidare spel i loppet förutom det jag redan lagt.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat