Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-05, 12:47   #39
Antabuz
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 14
Sharp$: 42
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av marky1990 Visa inlägg
Lettland - Tyskland 1.33

Dåligt odds javisst, men det är mer eller mindre en måstematch för Tyskland om dom vill hänga på till slutspelet. Latvia däremot har förlorat alla 4 första matcherna och har ingen möjlighet att avancera till slutspel överhuvudtaget, även om dom så vinner med 100-0.

Därför är Tyskland solklar som 12e rankade i världen med Dirk Nowitzki, mot ett Lettland som inte har något att spela för.


Sen har vi Ukraina - Belgien 1.38.
Ukraina ligger i mitten i sin grupp och behöver vinst för att ha chans på slutspel.
Belgien däremot har ingen chans på slutspel oavsett.
Ukraina har chans att gå vidare om Bulgarien lyckas slå Georgien (någon match man ska undvika då det är en viktig match för båda dom lagen).

Så även här är Ukraina solklara.

Visst spelar Georgien mot Bulgarien innan och vinner Georgien där så kan inte Ukraina gå vidare, men oavsett detta ska dom enkelt kunna slå Belgien och det ska mycket till om dom inte vinner mot Belgien i sin match iallafall.
Du har inte så bra koll på reglerna och vilka lag som går till nästa runda, då är det riktigt farligt att lägga ut spel offentligt, du lurar en hel del som inte vet hur det fungerar.

Tyskland är HELT klara för nästa runda och kommer mest troligt att rotera väldigt flitigt (spekulationer givetvis). Man kommer sluta trea i gruppen, och gå till nästa runda med 0 startpoäng.

Ukraina kan INTE gå till nästa runda och har Inget at spela för mot Belgien. Detta då man förlorade mot Georgien med 16 poäng, och om Georgien förlorar mot Bulgarien så hamnar både Georgien & Bulgarien framför Ukraina.

Dina spel saknar helt värde då Ukraina inte har något att spela för
Men jag önskar dig lycka till ändå.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Andy90 (+1)
Antabuz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat