Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-14, 17:10   #42
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Overcome Visa inlägg
Tror det här kommer bli väldigt lyckat men det finns ju nästan ingen info om betaltjänsterna, tex,

Hur lång tid innan spelstopp släpps spelen generellt sätt?
tidigare resultat, antal spel, unitnetto, ROI?
Kommer det va cap på antalet medlemmar?

Tycker inte heller att det ska vara tillåtet att lägga upp betalspelen på forumet vilket kommer leda till att de som köper spelen kommer missgynnas väldigt mycket.
Spelen släpps när tjänsterna släpper sina. Alla har visat en ROI på en bit över 105% under en lång lång period och bra många spel. Vi har dessutom själv selekterat och valt dessa. Vi skulle aldrig lansera en tjänst vi vet går dåligt, då ingen har något att tjäna på detta. Unitnetto har vi inga siffror på då alla inte bokförts på samma sätt tidigare. Nu bokför vi och nu kan man se unitnetto med. Vissa tjänster spelar på stora volymer och lägre ROI, andra mindre men med högre ROI.
Man behöver inte rygga alla utan man väljer fritt. Som köpare får man dock tillgång till alla.
Dessa gratisveckor kan ni utnyttja till att bara följa upp och se hur de levererar.
Tänk på att använda korrekt BRM, speciellt vid utnyttjande utav de som spelar stora volymer så ni inte ligger ute med för mycket. Good/badstreaks händer alla, och det är i längden det räknas.

Efter spelstopp blir spelen tillgängliga för samtliga. Vilka vissa kan utnyttja till att spela live istället vid nedsläpp. (Dock brukar liveodds ha sämre payout än prelive.)
Som sagt, använd tiden till att följa upp tjänsterna och se vad de levererar om ni är osäkra. Eller så kan ni börja rygga från dag 1.

Ang att lägga upp spelen på forumet så blir svårt då man dels måste veta vad tjänsten heter (en av de många anledningarna till att vi inte gått ut 100% med den informationen). Sedan finns det såklart villkor sedan som ska efterföljas vid betalande kund, bryter man mot villkoren kan man bli avstängd från tjänsten, dock ej forumet. Vilka dessa villkor är blir publikt senare när betalprocessen är igång.

Priset är dessutom lågt med tanke på vad dessa tjänster annars kostar att köpa själv. Vissa är mer populära andra mer diskreta med sin marknadsföring.

Ska man rygga någon tycker jag iaf att man ska rygga personen/tjänsten i mot och medgångar. Dessutom får man som betalande kund bra bättre service än att vänta på att någon ska eventuellt lägga ut något på forumet. Detta inkl bl.a. enklare bokföring av tjänsterna, mailnotis, RSSnotis. Eventuellt även om kodningen och vi hittar bra sammarbetspartner tillåter SMSnotis(mot betalning senare).

För att inte räkna med att riskera att få någon procent sämre i odds på att vänta. Denna sämre odds kan beroende på hur stor insats man har gott och väl betala tjänstens kostnad och lite till.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat