Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-16, 14:41   #10
kingscania
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Rögle dras med stora skadeproblem imorgon. Sägs att en av allsvenskans absolut bästa, och rutinerade backar, Daniel Glimmenvall, skall spela som center!

Man saknar imorgon den viktiga trion Jakob Johansson, Alexander Johansson, Christoffer Liljewall. Simon Olsson och Andree Brendheden har varit tveksamma till spel, men spelar troligen.

De tre spelarna som är borta är tre av lagets absolut bästa forwards. Jakob Johansson kan ha allsvenskans känsligaste handleder, Alex Johansson är en väldigt viktig två-vägscenter och Christoffer Liljewall nobbade elitseriebud för att stanna kvar och "föra upp" Rögle.

Man har dock fått in forwarden Emil Sandin från Brynäs. En spelare som haft stora skadeproblem under försäsongen, och kom precis överens med Brynäs om att bryta sitt kontrakt.

Oddset på Rögle är alldeles för lågt, även om alla de nu frånvarande spelarna hade varit med. Dock rör jag inte heller oddset på Leksand. Rögle hade "lätt" för Leksand ifjol, även om Leksand nu är ett bättre lag, sägs det i varje fall - för typ 10e säsongen i rad .

Edit* I Leksand verkar Pelle Prestberg, Mark Hurtubise, Johan Svedberg samt Kenny Källström missa matchen. Alla är de spelare av väldigt bra allsvensk nivå. Detta gör för mig att ett spel på Leksand blir ännu mera avslaget....

Kollar vi på kvällens match så går detta att läsa på Almtunas hemsida: "Almtuna har dragits med en hel del skador under försäsongen och då främst på backsidan. Till seriepremiären saknas backarna Jonathan Sjölund, Patrik Nevalainen och Henrik Nilsson på grund av skador vilket gör att forwarden Rickard Rollin-Carlsson får fortsätta att vikariera som back. Forwarden Sebastian Höglund är dessutom sjuk och får avstå premiären".

Sitter lite och suger på ett eventuellt överspel, om oddset kan stiga upp till över 2.3 igen så hugger jag nog det, känns alldeles för högt!
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!

Senast redigerad av kingscania den 2011-09-17 klockan 00:14.
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat