Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-16, 23:46   #11
kingscania
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Högg några spel precis på pinnen som jag kort skriver lite motiveringar till....

Ogiltigt spel-ID: 510893



Tycker oddset på Malmö är lite väl högt här. Visst, det är premiär, och Mora kommer till höra den övre halvan utav tabellen, men Real Malmö till det oddset, det bara "måste" spelas. Malmö kommer till spel utan några större avbräck, enda direkta "betydande" frågetecknet är Tero Konttinen, men där har man bra spelare som täcker upp ändå.

Ogiltigt spel-ID: 510895



Här har vi två lag som om man kollar på pappret ser jämnbra ut, med lite, lite övervikt till Tingsryd. Visst Tingsryd vann inte en enda match borta under ordinarie tid förra säsongen, men tycker att man har fått ihop ett mera välbalanserat lag i år. Plus att man fått in en väldigt bra målvakt på allsvensk nivå, Michal Zajkowski.

Ogiltigt spel-ID: 510897



Här tycker jag mig se lite värde i oddset på 1X på hemmalaget Troja. Troja har visserligen tappat väldigt många bra spelare, men dessa har ersatts med att laget i år är mera "jämt". Man verkar ha fått ihop ett bra kollektiv där hårt arbete är nyckelordet för att lyckas. Visst i längden krävs det även finnes, något som man inte har så mycket av, men i början av serien kommer man väldigt långt på hårt arbete över hela banan. Västerås å sin sida kommer också till spel med väldigt många nya ansikten, man har precis som Troja tappat en hel del bra spelare sedan förra säsongen. Laget ser dock väldigt intressant ut. Man kommer från en VÄLDIGT bra försäsong, där man enbart förlorat en match under ordinarie tid. Visst ska man vara favoriter här, men att Troja, i en premiär i Sunnerbohov skall betala över 2 gånger pengarna på 1X, det tycker då jag är alldeles för högt.

Edit* Sitter även och filar på ett till spel. Borås 1X hemma mot Örebro till 2.26 just nu hos Pinnacle lockar lite, får kolla upp mer imorgon, kanske kan man vänta ut oddset lite till och få Borås +1 till ett fint odds. Borås har gått riktigt bra under försäsongen, och möter här ett Örebro som verkligen blandat och gett under försäsongen.



Insatserna är som ni nog förstår units, och det är av /5 Units som gäller.

Lycka till med era spel!
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!

Senast redigerad av kingscania den 2011-09-17 klockan 00:19.
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat