Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-21, 11:22   #11
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DrD Visa inlägg
OK, kan vara så med kuskändringen... tack för den lösningen isf.

Det är svårt, tycker jag, att hålla koll på norskarna...vad det gjort i loppen mm, då man inte har något lopparkiv, inga uppgifter på utl starter i TravGuron mm... lite av chansningar blir det (för en annan iaf) bra att du har bättre koll på detta!
STORM ELD gillar jag stat på, 18-5-7 säger en del...
Catos har ju 10-10-2 och då undrar man lite mer... lite platstyp över den?
7ans stat är ju hääärlig, 18-3-1 är helt rätt lutning! ... och han ligger ju 1a i turordn så han har plockat fina poäng i fem senaste starterna... Spikeld är ju "nästan" Järvsöfaks kvalitet... men bara nästan!

Helt rätt om körspö! ...hur är det med norsk voltstart? Är det rätt likt svensk eller voltar dom åt andra hållet i nån volt...(eller är det finland???)

Tyvärr har jag idag inget lopparkiv, kanske måste investera i detta en period? Ibland har man inte tid/ork att sitta o grotta ner sig i detta.. men spelnytta har det absolut... sen har mitt lir gått rätt skrynkligt på senare tid, då blir man lite stukad i självförtroendet, men det är bara att komma igen... varför inte i Unionstravet!
Jag har inte bättre koll på de norska än du egentligen, gör helt enkelt slagningar på länken jag postade ovan här. Är så sällan man behöver lopparkiv i norge men nu skulle det sitta fint, någon här som har en fungerande länk kanske?

I norska volten voltar 1-4 medsols, precis som i Sveige. 5-7 voltar motsols och 5 kan räknas som ett springspår. Alla har bättre plats och risken för startgalopper blir mindre med norsk volt. Värt att tänka på att de norska kuskarna inte alltid är helt vana det svenska systemet och kan få svårt att pricka starten bra. Antonsen, Midtfjeld och Gundersen är över till Årjäng och startar ganska frekvent så de borde inte ha några större problem dock.

10-10-2 behöver inte säga så mycket, först runt 2-10 så kan man börja spekulera i om det är en ickevinnare.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat